FLØRTER PÅ NY: Lindsay Lohan og Samantha Ronson er kjærester. Men nå flørter Lindsay også med en mann. Foto: All Over Press
FLØRTER PÅ NY: Lindsay Lohan og Samantha Ronson er kjærester. Men nå flørter Lindsay også med en mann. Foto: All Over PressVis mer

Nå flørter hun med en mann

- De ringer hverandre fire ganger om dagen, sier en kilde om Lindsay Lohans nye flørt.

SEHER.NO: Lindsay Lohans (22) kjæreste Samantha Ronson (31) bør få øynene opp. For nå ser det ut som om kjæresten hennes igjen jager gutter. Nylig omgikk skuespilleren nemlig den kjekke "Gossip Girl"-stjernen Chace Crawford (23) meget tett under en fest.

- Hun henga seg til Crawford, og ga ham flørtende blikk, sier en kilde, som også røper at det var nok av kroppskontakt mellom de to til nettstedet Bang.

- Hun sto på en slik måte at en del av kroppen hennes alltid berørte ham.

Mot slutten av kvelden skal de to ha utvekslet telefonnumre. Og i tillegg til å ha sendt flere sms, skal Lindsay har ringt Chase opp til fire ganger daglig.

- Alle på "Gossip Girl"-settet har ertet ham ustoppelig ettersom Lindsay har ringt ham tre eller fire ganger hver dag - i tillegg til å sende utfordrende tekstmeldinger, sier kilden til nettstedet.

Etter rapportene å dømme er derimot den 23 år gamle "Gossip Girl"-stjernen bekymret for at Samantha Ronson skal bli sint etter den flørtende kontakten mellom de to.

- Selv om Lindsay mest sannsynlig bare har det gøy og ikke har noen seriøse intensjoner med det hele, tror alle at Samantha vil bli arg når hun finner ut av det. Derfor har også Chase blitt rådet til å holde seg langt vekk fra henne, tilføyer kilden til den britiske avisen Daily Mirror.

Selv om det lenge har vært kjent at Lindsay og Samantha er mer enn bare gode venner, var det først i september i år at paret bekreftet det lesbiske forholdet.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Lohan vil ha lesbe-barn