Kendall Jenner, Blake Griffin og Brynn Cameron:

Nå får Kendall kjærestens eksforlovede på nakken

Eksen til Blake Griffin beskylder ham for å ha forlatt familien til fordel for «Keeping Up with The Kardashians»-stjernen.

KJÆRESTER: Supermodellen Kendall Jenner og NBA-spiller Blake Griffin skal ha vært et par siden august. Nå er forholdet satt på prøve etter at ekskjæresten til Blake, Brynn Cameron, har gått til søksmål mot Blake. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Supermodellen Kendall Jenner og NBA-spiller Blake Griffin skal ha vært et par siden august. Nå er forholdet satt på prøve etter at ekskjæresten til Blake, Brynn Cameron, har gått til søksmål mot Blake. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Supermodellen Kendall Jenner (22) har tidligere vernet om sitt privatliv, og holdt kortene tett til brystet når det kommer til kjærlighetslivet sitt.

Men i september så det ut til at den 22 år gamle modellen hadde funnet lykken med NBA-spilleren Blake Griffin (28).

Selv om duoen aldri har kommentert ryktene, har de blitt observert opptil flere ganger sammen, ifølge E Online.

Forholdet skal ha vært harmonisk før ekskjæresten til Blake, Brynn Cameron (31), begynte å involvere seg.

Blake har sønnen Ford (4) og datteren Finley (1), sammen med ekskjæresten.

Saken fortsetter nedenfor.

ANERKJENT BASKETSPILLER: Blake Griffin spiller for NBA-klubben Los Angeles Clippers. Foto: NTB scanpix
ANERKJENT BASKETSPILLER: Blake Griffin spiller for NBA-klubben Los Angeles Clippers. Foto: NTB scanpix Vis mer

Raser mot at eksen dater Kendall

Eksforloveden til Blake Griffin, Brynn Cameron, skal ha saksøkt Blake på selveste valentinsdagen, og ikke nok med det, for i søksmålet involverer hun også 22 år gamle Kendall Jenner.

Ifølge Us Weekly går Brynn blant annet hardt ut mot ekskjæresten for å date Kendall, og mener at han nekter å bidra med økonomisk støtte til både henne og de to barna deres.

«Griffin hadde ikke noe problem med å forlate Brynn Cameron, hans tidligere forlovede og moren til hans to barn, til fordel for TV-stjernen Kendall Jenner. Griffin brydde seg mer om glamouren ved å date en Hollywood-stjerne enn å ta på seg ansvaret ved å være en far og familiemann», er noe av det som står i søksmålet sendt inn av kjendisadvokat Bryan Freedman, ifølge Us Weekly.

Ifølge kilden til nettstedet forstår ikke Kendall hvorfor hun blir dratt inn i noe som ikke har noe med henne å gjøre.

- Kendall ble involvert med Blake etter at han hadde dumpet Brynn, forteller kilden og legger til:

​- Det er veldig skuffende for Blake at et privat familieproblem blir brakt ut i offentligheten, og akkurat nå er han mest bekymret for barna sine.

Saken fortsetter nedenfor.

NY FLØRT: Kendall Jenner og basketspilleren Blake Griffin har blitt observert mye sammen det siste halvåret. Foto: NTB scanpix
NY FLØRT: Kendall Jenner og basketspilleren Blake Griffin har blitt observert mye sammen det siste halvåret. Foto: NTB scanpix Vis mer

Valgte Kendall fremfor forloveden

Beløpet Brynn ønsker å få ut av søksmålet er uvisst, men ifølge Daily Mail er det ikke snakk om småpenger. Blake er en anerkjent basketballspiller og i juni skal han ha signert en ny kontrakt på flere hundre millioner dollar med NBA-klubben Los Angeles Clippers.

Brynn og Blake skal ha møttes i 2009, og fikk sitt første barn sammen i august 2013.

I rettsdokumentene står det at Brynn mener at hun var nødt til å legge sin egen karriere på hylla til fordel for Blake sin, men at Blake lovte å støtte henne økonomisk livet ut.

Ifølge rettsdokumentene skulle det daværende paret ha planlagt å gifte seg i juli i fjor i St. Barts, men slik ble det altså ikke.

Ifølge Daily Mail skal Blake en måned før bryllupet ha tvunget Brynn til å skrive under på en avtale hvor ingenting av verken eiendeler eller formue skulle deles likt i en eventuell skilsmisse.

Bryllupet skal ha blitt utsatt med en uke og da bryllupsdatoene nærmet seg, skal Blake ha valgt å reise til Las Vegas på selve bryllupsdagen.

«Brynn begynte å finne ut av løgnene til Blake, og begynte etter hvert å oppdage at Blake hadde begynt å date Kendall», er noe av det som står i rettsdokumentet ifølge nettstedet.

Ifølge Brynn skal Blake i august ha tilbrakt en romantisk helg i Hamptons sammen med «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen. Rett etter skal han ha avlyst både bryllupet og endt hele forholdet med eksforloveden.

Kendall og Blake har ikke kommentert Brynns anklager.

Saken fortsetter nedenfor.

Turbulent kjærlighetsliv

Forholdet med Blake Griffin er ikke Kendalls første forhold. Den smellvakre modellen har vært koblet til en rekke kjente fjes i årenes løp, men romansene har ikke vært kjent for å være langvarige.

HEMMELIGHETSFULLE: Kendall Jenner og rapperen A$AP Rocky har vært å se sammen en rekke ganger det siste året. Foto: NTB scanpix
HEMMELIGHETSFULLE: Kendall Jenner og rapperen A$AP Rocky har vært å se sammen en rekke ganger det siste året. Foto: NTB scanpix Vis mer

21-åringen har aldri gått ut offentlig med en kjæreste, og det har vært spekulert i om Kendall har vanskeligheter for å binde seg.

I fjor ble hun koblet med artist A$AP Rocky (29), etter at de over en lengre periode har vært å se sammen.

- Kendall holder mulighetene åpne. Hun dater fremdeles A$AP Rocky, men hun og Blake henger og hun ser potensialet der, forklarte en kilde til People.

Tidligere har den smellvakre modellen også vært koblet til basketspilleren Jordan Clarkson (25) og One Directions-kjekkasen Harry Styles (24).

Kendall hadde blant annet en kort romanse med One Direction-kjekkasen Harry Styles tilbake i 2013, og de hadde lenge et av og på forhold til hverandre.

Sistnevnte duo ble avbildet under en yacht-ferie i januar i 2016, men romansen skal ha tatt slutt kort tid etter.

Kjærlighetsspekulasjonene rundt Harry og Kendall har svirret siden 2013, og ifølge flere kilder var det den tidligere One Direction-stjernen som gjorde det slutt med modellen i 2014. Harry skal deretter ha angret seg da han så henne under Victoria Secret Fashion Show i 2015.

Vis mer Vis mer Vis mer

En annen stjerne Kendall har vært koblet opp mot er Hollywood-stjernen Orlando Bloom. Ifølge The Sun skal skuespilleren ha arrangert tre hemmelige møter med «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen, etter han så henne for første gang i juli i 2015.

Orlando og Kendall skal ha vært på romantisk middag etterfulgt av en romantisk biltur til Paradise Cove. De andre møtene skal ha vært en lang gåtur og en fest.

- Aldersforskjellen plager dem ikke, siden det er altfor tidlig å si om dette blir noe seriøst, skal en kilde tidligere ha sagt til The Sun.

LES OGSÅ: Kendall Jenner i hardt vær etter spydig kommentar

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer