Kendall Jenner, Blake Griffin og Brynn Cameron:

Nå får Kendall kjærestens eksforlovede på nakken

Eksen til Blake Griffin beskylder ham for å ha forlatt familien til fordel for «Keeping Up with The Kardashians»-stjernen.

KJÆRESTER: Supermodellen Kendall Jenner og NBA-spiller Blake Griffin skal ha vært et par siden august. Nå er forholdet satt på prøve etter at ekskjæresten til Blake, Brynn Cameron, har gått til søksmål mot Blake. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Supermodellen Kendall Jenner og NBA-spiller Blake Griffin skal ha vært et par siden august. Nå er forholdet satt på prøve etter at ekskjæresten til Blake, Brynn Cameron, har gått til søksmål mot Blake. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Supermodellen Kendall Jenner (22) har tidligere vernet om sitt privatliv, og holdt kortene tett til brystet når det kommer til kjærlighetslivet sitt.

Men i september så det ut til at den 22 år gamle modellen hadde funnet lykken med NBA-spilleren Blake Griffin (28).

Selv om duoen aldri har kommentert ryktene, har de blitt observert opptil flere ganger sammen, ifølge E Online.

Forholdet skal ha vært harmonisk før ekskjæresten til Blake, Brynn Cameron (31), begynte å involvere seg.

Blake har sønnen Ford (4) og datteren Finley (1), sammen med ekskjæresten.

Saken fortsetter nedenfor.

Raser mot at eksen dater Kendall

Eksforloveden til Blake Griffin, Brynn Cameron, skal ha saksøkt Blake på selveste valentinsdagen, og ikke nok med det, for i søksmålet involverer hun også 22 år gamle Kendall Jenner.

Ifølge Us Weekly går Brynn blant annet hardt ut mot ekskjæresten for å date Kendall, og mener at han nekter å bidra med økonomisk støtte til både henne og de to barna deres.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer