- Nå får jeg vist hvem jeg faktisk er

Siv Jensen får skryt for at hun har blitt mykere i kantene og ikke lenger virker så sint.

FÅR SKRYT: Carl I. Hagen gir Siv Jensen komplimenter for hvordan hun har taklet den pågående valgkampen, og roser henne for at hun har blitt blidere. Foto: All Over Press
FÅR SKRYT: Carl I. Hagen gir Siv Jensen komplimenter for hvordan hun har taklet den pågående valgkampen, og roser henne for at hun har blitt blidere. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Frps tidligere partileder Carl I. Hagen (69) og etterfølgeren Siv Jensen (44) har hatt sine fighter opp gjennom årene, men nå snur «Skal vi danse»-deltageren på flisa og velger å rose Jensen. 

Til Dagbladet skryter han og sier at Siv ikke virker så innesluttet og sint som hun gjorde før, men at hun har blitt mer smilende og blid.

44-åringen selv setter pris på de hyggelige ordene fra Hagen, og innrømmer at hun selv også merker at hun har blitt mykere i kantene.

- Jeg håper jeg har utviklet meg i løpet av disse åra. Å være partileder er en krevende oppgave, og med tida får man mer erfaring og ro. En indre trygghet. Det kjenner jeg på nå, og jeg føler at det kommer mer til syne enn før, sier hun til avisa, og legger til:
 
- Jeg har mye lavere skuldrer enn det jeg har hatt. Nå får jeg vist hvem jeg faktisk er. Det synes jeg er bra. Jeg hører det også fra veldig mange hold – at det er mer harmoni mellom det jeg signaliserer, og den jeg faktisk er. Det er jeg fornøyd med.LES OGSÅ: Siv om den brutte forlovelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer