- Nå får jeg vise meg selv frem

Jan Thomas droppet «Top Model» og går i stedet til FEM og TV 2.

FÅR EGET PROGRAM: Fra høsten av blir kjendisstylist Jan Thomas å se på skjermen i sitt eget program på TV 2.  Foto: Anders Myhren / Seher.no
FÅR EGET PROGRAM: Fra høsten av blir kjendisstylist Jan Thomas å se på skjermen i sitt eget program på TV 2. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  I 2008 hadde TV3 stor suksess med blant andre Jan Thomas Mørch Husby (42), Vendela Kirsebom (43) og Ingeborg Heldal (36) i programmet «Top Model».

Men når kanalen nå setter i gang med innspillingen av en ny sesong av programmet, er det uten noen av disse profilene ved roret.

Under sommerfesten til TVNorge for to uker siden, kunne trioen nemlig avsløre at de istedet har valgt å fortsette karrieren på FEM, i programmet «Modell for 1 dag».

- Forskjellen på dette og «Top Model» er at dette er i et mye bredere format - vi er på utkikk etter mange forskjellige jenter. Noen er større, mer formfulle, mens andre er petite. Showet kommer til å by på mange overraskelser. Det er et annerledes konsept, sa Jan Thomas til Seher.no på festen.

FEM-programmet er imidlertid ikke det eneste programmet tv-seerne vil få se kjendisstylisten i fremover.

Til VG kan nemlig Jan Thomas avsløre at han også får sitt eget program på TV 2, og at han nå ser frem til å kunne «stå på egne be». 

- Jeg takket nei til tilbudet om en ny runde «Top Model». Jeg vil ikke være en del av et program lenger, men stå på egne ben. Nå får jeg vise meg selv frem, sier han til avisen. 

Det nye programmet, som skal sendes prime time fra september, er et livsstilsprogram hvor kjendisstylisten skal style en ny kjendis i hver episode, i tillegg til andre faste spalter.

Ifølge Jan Thomas vil det bli en «blanding mellom Ellen DeGeneres-show og Opera Winfrey», og 42-åringen innrømmer at fallhøyden er stor når han lanserer sitt eget konsept.

- Jeg vet at fallhøyden er stor. Hvis dette ikke blir en hit, er ikke det noe hyggelig for karrieren min. Dette må jeg klare, jeg går aldri inn i noe uten ståltro, og det har jeg nå, sier han, og forklarer samtidig at privatlivet og ektemannen Christoffer Mørch Husby (21) også var en viktig faktor å ta hensyn til da han takket ja. 

- Christoffer sa «Er du gæren, selvfølgelig». Nå blir jeg værende på en plass, i stedet for å reise rundt. Jeg har alltid prioritert jobb, men jeg blir jo ikke yngre og familie er viktig for meg.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Nekter for å ha stjålet TV3-suksess