PÅ SHOPPINGTUR: Sammen med blant annet Pia Tjelta og Vanessa Rudjord var Jenny Skavlan i april og tittet på varene i den nye Fretex-butikken på Olaf Ryes plass i Oslo. Foto: Espen Solli, Se og Hør
PÅ SHOPPINGTUR: Sammen med blant annet Pia Tjelta og Vanessa Rudjord var Jenny Skavlan i april og tittet på varene i den nye Fretex-butikken på Olaf Ryes plass i Oslo. Foto: Espen Solli, Se og HørVis mer

- Nå får jeg lov til å shoppe igjen

Jenny Skavlan gleder seg over at seks måneders handleforbud er over.

SEOGHØR.NO: Melodi Grand Prix-programlederen Jenny Skavlan (27) har det siste halvåret veddet med sin samboer Thomas «Fingern» Gullestad (32), om at de to skal gi opp hver sin lyte.

Mens Thomas har måttet avholde seg fra sigaretter og snus, har Jenny måttet la være å handle nye klær.

Parets premie til seg selv for å ha overholdt veddemålet, er en soltur til Mexico.

Nå er den selvpålagte forbudstiden over, og til Her og Nå sier Skavlan at hun er glad for at hun igjen kan kose seg med å gå i butikker.

- Nå får jeg lov til å shoppe igjen. Jeg begynte igjen forrige mandag. Eller begynte og begynte, jeg har kjøpt et par ting, sier hun til bladet.

Ser frem til bryllup
Og Skavlan har mye shopping å se frem til. Hun er nemlig i full sving med å forberede seg til hun skal gifte seg med sin Thomas. Bryllupsdatoen er foreløpig ukjent.

Da Seoghør.no møtte Jenny og Thomas i april, avviste hun ryktene om at hun hadde planer om å sy brudekjolen selv.

- Nei, det stemmer ikke, var Skavlans knappe kommentar til om hun holder på å sy brudekjolen sin selv.

Hun legger imidlertid ikke skjul på at hun er glad i brudekjoler.

- Jeg er veldig glad i brudekjoler, for enhver brudekjole gjort kort blir bare en søt sommerkjole. Så jeg har mange brudekjoler, som jeg har sydd om. På Elle-festen en gang gikk jeg også i en gammel brudekjole.

- Så jeg ser bare på brudekjoler som nok en kjole som kan bli noe annet, understreker skjønnheten overfor Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Brudekjolen er hemmeligstemplet