- Nå får jeg flere år med barnet mitt

Lavrans Solli og Anja Johansen gleder seg til å bli foreldre for første gang.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Profesjonell svømmer og modell Lavrans Solli (21) og journalist-kjæresten Anja Johansen (26) blir om få måneder foreldre for første gang. Fredag kveld viste Anja babymagen på den røde løperen under Moods of Norways motevisning på Chateau Neuf i Oslo.

FÅR BARN: Anja Johansen og Lavrans Solli venter barn sammen. Fredag poserte de på Moods of Norways rosa løper før moteshowet «A modern guide to disco living». Foto: FameFlynet Norway
FÅR BARN: Anja Johansen og Lavrans Solli venter barn sammen. Fredag poserte de på Moods of Norways rosa løper før moteshowet «A modern guide to disco living». Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Lavrans gleder seg til å bli pappa og er bare glad for at det skjer allerede i begynnelsen av 20-årene.

- Jeg ser bare på det som positivt. Da får jeg mange flere år med barnet mitt enn om jeg skulle fått barn om 20 år. Da hadde jeg mistet 20 år av livet mitt uten barn, sier han til Seoghør.no.

 

 

 

Ble kritisert for forholdet

Forholdet mellom Lavrans og Anja fikk stor oppmerksomhet da det ble kjent i fjor. Johansen var tidligere kjæreste med svømmeren Alexander Dale Oen som døde under et treningsopphold i USA - bare 26 år gammel.

Etter det tragiske dødsfallet opplevde Anja å få kritikk da hun innledet et forhold til Solli som var Oens venn og kollega. Hun har selv fortalt at han var en stor støtte for henne i tiden etter dødsfallet og at hun fikk blandede følelser da hun falt for Lavrans.

PÅ CATWALKEN: Svømmer Lavrans Solli gikk modell for Moods of Norway fredag kveld.  Foto: FameFlynet Norway
PÅ CATWALKEN: Svømmer Lavrans Solli gikk modell for Moods of Norway fredag kveld. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

- Jeg fikk dårlig samvittighet og skyldfølelse da jeg fikk følelser for Lavrans. Men følelser er ikke noe en kan styre, har Anja tidligere fortalt i et intervju med Dagbladet.

- Hun er fantastisk

Men nå har paret lagt den vonde tiden bak seg og ser frem til å bli foreldre. Lavrans er kjempestolt av sin vakre kjæreste og sier at alt står bra til med både mor og barn.

- Det er helt topp. Jeg synes hun klarer seg kjempebra. Hun er ferdig med den kvalme perioden og nå begynner hun å få tilbake litt energi og livsgnist. Hun er helt fantastisk!

Solli er toppsvømmer og konkurrerte blant annet under sommer-OL i London. Den siste tiden har han også prøvd seg som modell og har vekket oppsikt også internasjonalt. Fredag viste han Moods of Norways siste design på catwalken i Oslo.

- Det er noe jeg gjør litt på siden. Det er en hobby som jeg gjør når jeg har tid.

LES OGSÅ: Gravide Anja tar et oppgjør med kritikerne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer