Foto: FameFlynet Norway
Foto: FameFlynet NorwayVis mer

- Nå får jeg endelig være kjip

Truls Svendsen stortrives som utro løgner i sin skuespillerdebut.

SEOGHØR.NO: Truls Svendsen (41) er best kjent for sitt gode humør og mange humoristiske innslag på TV, blant annet i TV 2-programmet «Senkveld».

Men når han snart debuterer som skuespiller i den nye komiserien «Meglerne» på samme kanal, viser han frem nye sider av seg selv.

Truls spiller ifølge VG megleren «Ken Olsen», som kjemper for å komme seg på fote igjen etter å ha mistet alt.

POPULÆR: Truls ble tidligere i år kåret til Norges mest spennende kjendis av Se og Hørs lesere. Her er han i aksjon i «Senkveld». Foto: Stella Pictures
POPULÆR: Truls ble tidligere i år kåret til Norges mest spennende kjendis av Se og Hørs lesere. Her er han i aksjon i «Senkveld». Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg har jo laget litt jovial og hyggelig TV, men nå får jeg endelig være kjip og spille en mørkere person. Jeg har laget så mye koselige ting, så det er deilig å gjøre noe annet. Nå er jeg ufin, utro, jeg lyver - og er egentlig ganske så slem, sier Truls til VG.Henriette Steenstrup (39) spiller også en av hovedrollene i serien.

Truls har tidligere i år gjort suksess med sitt program «Truls: Oppdrag Hurtigruten», hvor han måtte gjennom en rekke lattervekkende utfordringer.

Før premieren sa Truls til Seoghør.no at han tidligere har slitt når han ikke får lov å tøyse og tulle foran kamera.

- Det er nesten en svakhet eller sykdom, men jeg blir ikke flau så lenge jeg lager humor. Da kan jeg gjøre veldig mye. Jeg blir mer flau hvis jeg virkelig må være meg selv. Jeg sliter når jeg ikke kan dekke meg bak klovnen.

LES OGSÅ: Truls ødela sengen til Sophie Elise