I HARDT VÆR: En småsliten Britney ble avbildet utenfor Johnny Rockets-resturanten i Calabasas torsdag. Popstjernen er i hardt vær om dagen, etter at hennes tidligere livvakt anmeldte henne for seksuell trakassering onsdag.  Foto: All Over Press
I HARDT VÆR: En småsliten Britney ble avbildet utenfor Johnny Rockets-resturanten i Calabasas torsdag. Popstjernen er i hardt vær om dagen, etter at hennes tidligere livvakt anmeldte henne for seksuell trakassering onsdag. Foto: All Over Press Vis mer

Nå får hun støtte fra eksen

Kevin Federline mener trakassering-anklagene er «grunnløse».

Publisert
SEHER.NO:  Popstjernen Britney Spears (28) befinner i hardt vær, etter at hennes tidligere livvakt Fernando Flores anmeldte henne for seksuell trakassering onsdag denne uken.

Flores går nå til søksmål mot popstjernen og anklager henne blant annet for å ha forsøkt å lure ham til sengs og «tvunget» ham til å se henne naken ved flere anledninger.

Livvakten, som krever i overkant av 95 millioner kroner fra popstjernen, hevder også at Britney skal ha hatt høylytt sex med andre menn mens både han og hennes to sønner, Sean Preston (4) og Jayden James (3), skal ha befunnet seg i samme rom.

I tillegg har han fortalt at popstjernen skal ha slått en av sønnene med et belte, og tvunget de to små guttene til å spise mat de var allergiske mot til de kastet opp.
 
Sjokkpåstandene har vekket stor oppsikt i amerikanske og internasjonale medier, og Flores skal være fast bestemt på å kjøre en rettssak og ikke komme frem til en avtale med Britney.

Dette er imidlertid ikke første gang Flores kommer med anklager mot sin tidligere arbeidsgiver.

Livvakten har uttalt seg til pressen ved flere anledninger, og Britneys familie og venner hevder at livvakten kun er ute etter oppmerksomhet og penger.

- Disse absurde påstandene fra Fernando Flores er falske. Han har aldri vært ansatt hos Britney, eller hos noen i Spears-familien. Han arbeidet deltid for et sikkerthetsselskap, har en venn av familien tidligere uttalt til TMZ.com.

Nå mottar popstjernen også støtte fra sin eksmann, Kevin Federline, som er far og har omsorgsrett for Britneys to barn, skriver The Sun.

Ifølge Federlines advokat, Mark Kaplan, undersøkte han Flores' påstander før livvakten gikk rettens vei, og Federline skal ha konkludert med at anklagene er «grunnløse».

- Federline er tilfreds med at anklagene er et produkt av økonomiske motiver. De er like grunnløse som de virker, har Kaplan uttalt.

Advokaten insisterer også på at Federline ville involvert seg i saken dersom han hadde følt at barna var i fare.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - «Tvang» livvakt til å se henne naken


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer