Danielle Bregoli:

Nå får hun sitt eget realityshow

Danielle Bregoli (15) ble verdenskjent for kjepphøy frase.

NY TILVÆRELSE: Amerikanske Danielle Bregoli (15) fikk livet snudd på hodet etter en tv-opptreden. Nå får hun sin egen serie. Foto: NTB Scanpix
NY TILVÆRELSE: Amerikanske Danielle Bregoli (15) fikk livet snudd på hodet etter en tv-opptreden. Nå får hun sin egen serie. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Fram til høsten 2016 var Danielle Bregoli (15) et ukjent navn for de fleste. Det var altså før hun lirte av seg følgende munnrappe, og noe tåkete frase:

«Cash me outside, how bow dah».

Det var under et besøk hos den omdiskuterte tv-psykologen Dr. Phil (67) at den amerikanske ungjenta, den gang 13 år, fikk livet sitt snudd fullstendig på hodet. Ovennevnte linje sørget nemlig for at Bregoli, som deltok i tv-programmet fordi hun stadig havnet på kanten med lovens lange arm, ble en viral hit.

Musikkarriere

To og et halvt år - og nærmere 80 millioner avspillinger på YouTube senere - får Bregoli sin egen realityserie.

Saken fortsetter nedenfor.

GIKK VERDEN RUNDT: Danielle Bregolis tv-opptreden hos Dr. Phil skulle forandre livet hennes for alltid. Foto: Skjermdump
GIKK VERDEN RUNDT: Danielle Bregolis tv-opptreden hos Dr. Phil skulle forandre livet hennes for alltid. Foto: Skjermdump Vis mer

Det er bransjenettstedet The Wrap som skriver at 15-åringen har signert en tv-kontrakt med amerikanske InventTV, som skal følge nettfenomenet og hennes vei mot ytterligere berømmelse. Etter at Bregoli gjestet Dr. Phil har hun blant annet forsøkt seg på en karriere som rapper, under artistnavnet Bhad Bhabie (uttales visstnok «bad baby»).

Ved siden av å gi tv-seerne et innblikk i Bregolis musikkarriere, der hun foreløpig har gjort det overraskende bra med flere Billboard-plasseringer, lover tv-selskapet at 15-åringen skal være personlig.

I fjor høst ble Bregoli dømt til fem års betinget fengsel på grunnlag av fire separate arrestasjoner, som skal ha skjedd før hun ble kjent. Hun ble også dømt til 100 timer samfunnstjeneste, måtte delta i seksualundervisning og antivoldskurs, og forholde seg til en streng innetid.

Saken fortsetter nedenfor.

Slapp unna

Forrige måned meldte en rekke amerikanske medier, deriblant NYMag, at Bregoli riktignok slipper unna resten av den betingede dommen. Det ble klart etter at 15-åringens advokat skal ha lyktes med å overbevise retten om at hun hadde holdt seg unna problemer, samt fullført 100 timer med samfunnsstraff, ifølge nettstedet.

Det er verdt å nevne at Bregoli trolig ikke hadde sluppet like lett unna uten sin nyinnvunne kjendistilværelse.

Oppmerksomheten har nemlig gitt tenåringen betydeligere høyere inntekter, som igjen sørget for at hun kunne hente inn stjerneadvokaten Doug Duncan. Han har tidligere representert skandalegolferen Tiger Woods (42) i hans velomtalte fyllekjøringssak.

Etter Dr. Phil-opptredenen har Bregoli deltatt på en rekke arrangementer, der hun får godt betalt bare for å stille opp for å møte og snakke med fansen. Ifølge Celebrity Net Worth fikk hun eksempelvis omkring 400 000 kroner for å delta på musikkfestivalen Rolling Loud i Miami i mai i fjor.

- Hva gjør dere med livene deres?

15-åringen, som teller nærmere 13 millioner Instagram-følgere, har også sin egen nettbutikk, der hun selger T-skjorter og annet tilbehør med bilde av sitt eget ansikt på - og frasen «cash me ousside how bow dah».

Det er foreløpig ukjent hva tenåringen har tjent på nettsalget, men prisen på en T-skjorte ligger på cirka 250 kroner, mens det dyreste produktet er et pledd til 2000 kroner.

«Jeg er i ferd med å bli millionær i en alder av 14 år. Hva gjør dere med livene deres?» skrev hun på Twitter i fjor, ifølge Unilad. Innlegget ble fjernet etter kort tid, da hun skal ha mottatt en rekke negative tilbakemeldinger.

Danielle Bregoli er langt fra den eneste som har gått fra å være ukjent til å bli et nettfenomen, og fått livet snudd på hodet deretter. Chris Crocker (30) ble eksempelvis verdensberømt da han brølte «Leave Britney Alone» på Youtube, og lever fremdeles godt på kjendisstatusen.

Det samme kan sies om navn som Rebecca Black (20), som ble et fenomen med den totalslaktede låta «Friday», eller den såkalte «kjekkas-skurken», som har fått et nytt liv takket være sitt eget arrestasjonsfoto.

LES OGSÅ: - Det er en veldig trist situasjon

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer