Nå får hun sin egen TV-serie

«Skal vi danse»-stjernen Cecilie Skog får sitt eget TV 2-program.

FORAN KAMERA: Den nye programlederen har allerede erfaring med å stå foran TV-skjermen. Her fra «Skal vi danse» i 2010.  Foto: Scanpix
FORAN KAMERA: Den nye programlederen har allerede erfaring med å stå foran TV-skjermen. Her fra «Skal vi danse» i 2010. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den erfarne ekspedisjonsfareren Cecilie Skog (37), som mistet sin mann Rolf Bae (33) under nedstigningen av K2 i august 2008, skal lede TV2s nye programsatsing «Til toppen av Norge».

- Det er veldig spennende å ta fatt på jobben som programleder. Det er en ny rolle for meg, sier Cecilie til TV2.no.

I fjor var den turglade damen med som deltaker i det populære programet «Skal vi danse» på samme kanal, men måtte trekke seg etter at hun brakk to ribben under dansetreningen.

Den flotte 37-åringen ble headhuntet av TV2 til programlederrollen.

- Vi ønsket Cecilie som programleder for «Til toppen av Norge» fordi hun er en person som vi vet at deltakerne kan stole på når de skal ut og oppleve storslått norsk natur. Hun er en hyggelig og omgjengelig person som vi er sikker på bringer frem det beste i deltakerne, sier prosjektleder Torkil G. Auran til TV2.

I programmet, som har premiere tidlig i 2012, skal 14 deltakere med ulike forutsetninger ut på tur med den blide turentusiasten.

- Deltakerne er veldig forskjellige mennesker på alle måter. De er et tverrsnitt av befolkningen, og jeg tror alle som ser på kan kjenne seg igjen i en eller flere av dem, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Derfor ble hun avhengi av hostesaft  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer