HOLDER PÅ BABY-KULEN: Khloé Kardashian blir ofte fotografert mens hun holder seg på den gravide magen. Her sammen med søsteren, og trebarnsmoren, Kourtney. Foto: NTB Scanpix
HOLDER PÅ BABY-KULEN: Khloé Kardashian blir ofte fotografert mens hun holder seg på den gravide magen. Her sammen med søsteren, og trebarnsmoren, Kourtney. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Khloé Kardashian:

Nå får hun kritikk for dette også

Folk reagerer på at Khloé Kardashian holder under baby-kulen hele tiden.

Publisert

(Se og Hør): Den berømte Kardashian-familien blir daglig utsatt for enormt mye oppmerksomhet fra fans og presse.

Og ofte er ikke tilnærmingene bare positivt ladet, noe Khloé Kardashian (33) har fått erfare denne uken.

Som regel er det Kim (37) som er ute i hardest vær, men denne gangen kan Daily Mail melde om at det er lillesøster Khloé som må ut og forsvare seg.

Tar til motmæle

Grunnen er at hun legger ut så mange bilder av seg selv på Instagram der hun holder en hånd på baby-kulen sin.

Og selv om den gravide reality-stjernen er åtte måneder på vei, holder hun seg ikke borte fra rampelyset av den grunn. For tiden er hun sammen med søstrene Kim og Kourtney (38) i Tokyo.

Etter at fans har anklaget henne for å holde for mye på baby-kulen, bestemte 33-åringen seg for å forsvare seg på Twitter denne uken.

«Folk mener så mye om kulen min. Jeg har valgt å holde rundt den fordi den er MIN. Jeg har ventet på dette VELDIG korte øyeblikket i mange år. Jeg har kun et par måneder å nyte denne fasen i livet mitt, så jeg vil ta på kulen min, og elske den så mye som jeg selv velger. Mamma elsker deg, baby!» skrev hun på Twitter.

Blir det en jente?

Den gravide stjernen holdt lenge graviditeten hemmelig, og derfor benytter hun kanskje anledningen enda oftere til å vise frem magen sin.

Det har tidligere vært hevdet at Khloe og hennes 28 år gamle kjæreste Tristan Thompson venter en gutt, men ifølge People kan det se ut som hun venter en liten jente.

I TOKYO: Kim, Kourtney og gravide Khloé er for tiden i Tokyo sammen. Sistnevnte holder igjen et godt tak under baby-kulen. Foto: NTB Scanpix
I TOKYO: Kim, Kourtney og gravide Khloé er for tiden i Tokyo sammen. Sistnevnte holder igjen et godt tak under baby-kulen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De hevder at stjernen har uttrykt et ønske om gaver i fargen rosa til sin baby-shower. Hun la også nylig ut et bilde på Instagram av rosa og hvite blomster, noe som selvfølgelig satte i gang spekulasjonene ytterligere.

💌 What’s meant to be will always find its way 💌

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Khloe har de siste månedene lagt ut bilder som disse på sin Instagram-konto. Det er tydelig at hun liker å holde på baby-kulen.

Det går ikke mange ukene mellom hvert nye graviditetsbilde. Stjernen venter barn om kun én måned.

With great love... 💌

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Fikk treningskritikk

Selv om Khloe er rimelig høygravid, ligger hun ikke på latsiden av den grunn.

33-åringen, som de siste årene har lagt sin elsk på tøff trening, deler jevnlig små treningsvideoer med følgerne sine på Snapchat - til stor begeistring for mange.

Nå har imidlertid flere gått ut og kritisert realitystjernen, der mange mener at det ikke er bra å trene når man er så mange måneder på vei.

Kommentarene og bemerkningene ble såpass mange at Khloé igjen slo tilbake mot kritikerne på Twitter.

- Til dere som plutselig tror at dere er leger. MIN lege og jeg har en god dialog, og mine treningsøkter er godkjent og høyst anbefalt. Takk, barn! Ikke få meg til å slutte å dele ting, skriver hun - og lenker til en nettside som forklarer hvorfor trening under svangerskapet skal være bra for en.

SNAKKER UT: Reality-stjerna, som venter sitt første barn denne våren, har holdt kortene tett til brystet om graviditeten sin. Onsdag 3. januar åpnet hun opp hos Ellen DeGeneres. Video: Bilder med tillatelse fra TV 3. Vis mer

Debatten om hvorvidt man bør trene eller ei under graviditeten er nærmest evigvarende. Ifølge NHI er det imidlertid ingen grunn til å hoppe over treningsøktene når man venter barn.

Kvinner som trener, opplever enklere svangerskap, mindre kompliserte fødsler, de har bedre selvfølelse og blir sjeldnere deprimerte, skriver nettsiden.

Så lenge man ikke overdriver, er det ifølge NHI bare positivt for både mor og barn at man holder seg aktiv - så fremt man har et normalt svangerskap og ikke lider av spesielle sykdommer.

​LES OGSÅ: Kim Kardashian avbildet med sin nyfødte datter for første gang​

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer