PRØVER Å FÅ NYTT BARN: Tom Cruise og Katie Holmes skal ha bestemt seg for å prøve å få et nytt barn i 2010, ifølge nære venner. Foto: Stella Pictures
PRØVER Å FÅ NYTT BARN: Tom Cruise og Katie Holmes skal ha bestemt seg for å prøve å få et nytt barn i 2010, ifølge nære venner. Foto: Stella PicturesVis mer

Nå får hun en bror eller søster

Stjerneparet vil ikke vente lenger.

SEHER.NO: Tre år etter at de ble foreldre til sjarmtrollet Suri, er filmstjernene Tom Cruise (47) og Katie Holmes (30) klare for å utvide familien igjen, ifølge amerikanske OK! Magazine.

Ifølge venner av paret skal Tom og Katie ha gjort en avtale om at de vil prøve å gi datteren en bror eller søster i løpet av året.

Katie skal ifølge bladet ha ønsket å spille i en film til før hun blir gravid igjen, mens Tom lenge har ønsket seg et nytt barn.

Kildene til OK! Magazine hevder skuespiller-paret nå har lagt alle uenigheter - som tidligere har ført til separasjonsrykter - bak seg.

- Hun og Tom har hatt sine uoverenstemmelser, men innerst inne elsker de hverandre dypt. Katie føler seg ikke lenger kun som fru Cruise. Hun er en egen person.

Hverken Tom Cruise eller Katie Holmes har hittil kommentert de siste babyryktene.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Å nei, nå gjør de det igjen!