Nå får hun eget reality-show

- Jeg føler ikke jeg har noe å skamme meg over, sier Lene Alexandra.

<strong>FORBEREDT PÅ REAKSJONER:</strong> Men Øien forteller at de negative kommentarene som regel kommer på grunn av sjalusi. Foto: Glenn Svendsen/ Stella Pictures
FORBEREDT PÅ REAKSJONER: Men Øien forteller at de negative kommentarene som regel kommer på grunn av sjalusi. Foto: Glenn Svendsen/ Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lene Alexandra Øien (30) har i løpet av de siste årene beveget seg fra glamourmodell til personlig trener. Nå får hun sin egen reality-serie.

Serien skal sendes på TV 2s nettsider, og har fått navnet «Lene Alexandra».

- Jeg har blitt spurt flere ganger før, men har ikke følt meg klar for dette. Før var jeg veldig usikker på meg selv og ønsket bare at folk skulle se min glamorøse side. Nå har jeg funnet meg selv og føler ikke jeg har noe å skamme meg over, sier hun til Dagbladet.

Øien er forberedt på at det vil komme reaksjoner på hennes nye serie.

- Etter å ha vært i medias søkelys i snart ti år har jeg etter hvert lært meg at når man stikker hodet sitt fram er man som en levende blink. Folk mener både positive og negative ting. Selv velger jeg å fokusere på det positive. Jeg får jo daglig kommentarer på det meste, men negative kommentarer kommer som regel av sjalusi.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Vil stille ut silikoninnleggene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer