FÅR HJELP: Posh får nå hjelp av en personlig spray-on-tan assistent, som skal forhindre at hun får den oransje hudfargen hun har slitt med tidligere.
FÅR HJELP: Posh får nå hjelp av en personlig spray-on-tan assistent, som skal forhindre at hun får den oransje hudfargen hun har slitt med tidligere. Vis mer

Nå får hun egen spray-on-tan assistent!

Victoria Beckham fortviler over sin oransje hudfarge...

SEHER.NO: Tidligere i sommer ble det kjent at fotballfrue, stilikon og popstjerne Victoria Beckham (35) hadde fjernet mesteparten av silikoninnleggene i brystene fordi hun ønsket å endre sitt gamle og litt småtacky "fotballfrue-image".

Men det er ikke bare brystene Posh nå ønsker å endre.

Popstjernen, som er stor fan av spray-on-tan, har flere ganger dukket opp på premierer og offentlige tilstelninger med en uheldig oransjepreget hudfarge, og dette er hun nå svært lei av, skriver Daily Mail.

Dermed skal 35-åringen ha fått seg en personlig spray-on-tan assistent.

37 år gamle Jimmy Coco er ekspert innen denne typen hudbehandling og forteller nå at han har blitt ansatt for å hjelpe Posh.

- Da vi møttes hadde hun den verste spray-on brunfargen noensinne. Hun var oransje, forteller Coco.

Nå får imidlertid Victoria brunfargen sprayet på ved hjelp av Coco to ganger i måneden hjemme i sin eksklusive Los Angeles-villa.  

Popstjernen stripper da ned til en minimal hvit papir g-streng, før Coco sprayer på brunfargen med en såkalt "høytrykkspistol".

- Victoria skjønner hvilken fare sol utgjør for huden, men vil likevel ha en sunn og naturlig glød når hun er ute. Jeg kan til og med få folk til å se slankere ut, men i hennes tilfelle er ikke det nødvendig, forteller han.

Victoria og David Beckham kom nylig tilbake til LA etter å ha tilbragt en romantisk uke på Seychellene i forbindelse med deres 10 års bryllupsdag.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - De ser like fantastiske ut sammen