UNDER SAMME TAK: I dette nye huset skal Nadya bo med sine 14 barn. Foto: All Over Press
UNDER SAMME TAK: I dette nye huset skal Nadya bo med sine 14 barn. Foto: All Over PressVis mer

Nå får hun åttlingene tilbake

- Jeg vil helst gjøre dette alene.

SEHER.NO: Nadya Suleman ble rikskjendis da hun i januar fødte hele åtte barn på en gang - og økte sin totale barneflokk til 14.

Men foreløpig har den stolte mammaen kun fått se sine nyfødte på sykehuset ettersom babyene har trengt intens pleie, og åttlingmammaen ikke har hatt et egnet husvære for barna.

Men nå kan Nadya se fram til oppgaven med å passe på åtte småbarn dag og natt etter at Kaiser Permanente Medical Center har sagt seg klare til å skrive ut de to første barna Noah og Isaiah, ifølge People.

Foreløpig er det ikke kjent når resten av åttlingene vil bli skrevet ut. Resten av ungeflokken på 14 skal imidlertid flytte inn i det nye huset til helgen.

Nadya - som nylig flyttet inn i et nytt barnesikkert hus utenfor Los Angeles sier til People at hun knapt kan vente på å få barna sine hjem.

- Jeg gleder meg til å få alle under ett tak, sier åttling-mammaen - som hevder hun kun trenger to timer søvn om natten - til People.

Alenemoren har tilgang til to sykepleiere og to barnepassere fra en veldedighetsorganisasjon for å klare sin nye hverdag.

Men selv tror hun det skal gå greit å takle ansvaret for 14 barn alene.

- Jeg vil helst gjøre dette alene, sier hun til People.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Verdens særeste missekåring