Nå får han egen kleskolleksjon

- Jeg har ikke løftet en finger, sier Pål Anders Ullevålseter.

VENTER BARN: Ullevålseter, som for tiden kjører Rally Dakar, og kjæresten Mette Solli venter barn. Foto: Anders Myhren/Seher.no
VENTER BARN: Ullevålseter, som for tiden kjører Rally Dakar, og kjæresten Mette Solli venter barn. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske enduroføreren Pål Anders Ullevålseter (42) er den siste kjendisen på listen med sin egen kleskolleksjon.

Ullevålseter, som for tiden kjører Rally Dakar, er aktuell med en kolleksjon som er basert på ull og strikk. Den vil presenteres på Gave- & interiørmessen på Lillestrøm i januar.

- Jeg har faktisk fått flere butikker som kunder allerede, uten å ha løftet en finger, sier Ullevålseter til Tekstilforum.no.

Ifølge nettstedet er inspirasjonen hentet fra naturen i Nordmarka og med et typisk 50-tallspreg. Klærne, som inkluderer leggvarmere og gensere, er beregnet for begge kjønn.

Ullevålseter vant både TV 2-konkurransen «Isdans» i 2007 og TVNorge-konkurransen «71 Grader Nord - Norges tøffeste kjendis» i 2011. Hans beste plassering i Rally Dakar er en andreplass fra 2010.

I desember kom nyheten om at Ullevålseter og Mette Solli (36), som han traff under «71 Grader Nord», venter barn sammen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ja, vi skal ha barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer