HOLLYWOOD-PAR: Skuespiller Alec Baldwin og kona Hilaria Thomas blir om tre måneder foreldre til en liten gutt. Fra før har de datteren Carmen Gabriela sammen, i tillegg til 19-åringen Ireland han har fra før. Her fra et event i Los Angeles i mars. Foto: NTB Scanpix
HOLLYWOOD-PAR: Skuespiller Alec Baldwin og kona Hilaria Thomas blir om tre måneder foreldre til en liten gutt. Fra før har de datteren Carmen Gabriela sammen, i tillegg til 19-åringen Ireland han har fra før. Her fra et event i Los Angeles i mars. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nå får gravide Hilaria bikiniskryt

- Jeg tror jeg aldri har sett en gravid kvinne i bikini som har vært flottere enn deg.

Publisert

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Alec Baldwin (56) og hans 26 år yngre kone Hilaria Thomas Baldwin (30) blir om litt foreldre for annen gang. I påsken delte den kommende tobarnsmoren flere bikinibilder via sosiale medier med sine følgere. 

«Et til mor-og-datter-bilde for i kveld.. Er det ikke fantastisk hvor høyt man kan elske noen? Jeg ser fram til å se hvordan denne kjærligheten kommer til å utvikle seg når denne lille gutten kommer om rundt tre måneder! #BaldwinBabyBump», skrev hun til et av bildene.

Alec Baldwin og kona har datteren Carmen (1,5) fra før. Han er i tillegg pappa til tenåringen Ireland Baldwin (19), som han fikk med ekskona Kim Basinger (61) i 1995.

Poolside with my babies #BaldwinBabyBump

A photo posted by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

Flere av Hilarias følgere kommenterer hvor søte mor og datter er sammen, og én skriver i kommentarfeltet:

«Jeg tror jeg aldri har sett en gravid kvinne i bikini som har vært flottere enn deg».

Måtte stoppe drittslenging

Men det har ikke alltid vært slik at yogainstruktøren har fått skryt for bildene hun har lagt ut på sosiale medier. Tidligere i år skapte hun storm da hun la ut et undertøysbilde av seg selv på Instagram. 

Så hardt gikk det for seg at Hilaria selv måtte ta til orde for å stoppe drittslengingen:

«Hvis du ikke vil se magen min vokse, ikke følg meg, ettersom det vil komme flere bilder og jeg ikke ønsker noe negativitet. Jeg vil aldri vise mer enn man ville sett om jeg hadde på meg en bikini på stranda», skrev hun i januar. 

BOLLE I OVNEN: Det er ingen tvil om at Alec Baldwin er stolt over sin gravide kone. Her fra en galla i New York 10. mars. Foto: NTB Scanpix
BOLLE I OVNEN: Det er ingen tvil om at Alec Baldwin er stolt over sin gravide kone. Her fra en galla i New York 10. mars. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den gravide 30-åringen understreker at hun ikke poserer i undertøyet for å «vise seg frem». Hun skriver at hun ønsker å være åpen og dele bilder med følgerne sine for å kunne hjelpe, selv om hun noen ganger synes det er litt nervepirrende.

- Jeg vet at så mange kvinner sliter med å forbli sunne og spreke mens de går gravide... Jeg håper å dele det lille jeg vet med dere (...) Dette er ikke selvskryt... Det er å vise hvordan man kan få det til, skriver helsebevisste Hilaria videre.

Kjendisparet giftet seg sommeren 2012.

LES OGSÅ: Alec Baldwin sparket etter homo-uttalelse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer