- FIKK VONDT I MAGEN: Atle Thorstein hevder han hadde vondt i magen allerede før han fikk beskjed om å dra hjem av Guro Huseby i "Jakten på kjærligheten". Foto: TV 2
- FIKK VONDT I MAGEN: Atle Thorstein hevder han hadde vondt i magen allerede før han fikk beskjed om å dra hjem av Guro Huseby i "Jakten på kjærligheten". Foto: TV 2Vis mer

Nå får frieren frier-SMS

- Jeg er overveldet, sier "Jakten på kjærligheten"-Atle.

SEHER.NO: Atle Thorstein (31) tok til tårene da han sendt hjem av bonden Guro Huseby i TV 2s "Jakten på kjærligheten".

Men smiler lykken igjen til bakeren fra Nevlunghavn i Vestfold. Ifølge Her og Nå har har 31-åringen mottatt hele 40 tekstmeldinger på mobiltelefonen, fra damer som vil møte ham.

- Det har vært utrolig hyggelig og jeg er helt overveldet over alle SMS-ene jeg har fått. Jeg har vært på tre dater den siste tiden, men kjemien har ikke stemt, sier Atle til bladet.

Han hevder han alltid har vært litt kresen når det gjelder damer, men innrømmer at Guro hadde alt han så etter i en jente.

Det var derfor det ble et tungt øyeblikk da han ble vraket foran TV-kameraene.

- Jeg hadde vondt i magen da jeg våknet og under utvelgelsen prøvde jeg å få øyekontakt med Guro, men det var umulig. Jeg skjønte at det var noe som ikke stemte og at det var jeg som kom til å ryke.

Han mener det viktigste for ham er at han møter ei jente som er blid, aktiv og livlig - og er villig til å flytte på seg.

- Det viktigste for meg er å finne en jente som jeg får god kjemi med og som kan tenke seg å flytte til Nevlunghavn, sier Atle Thorstein.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Blir fridd til på telefonen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.