<strong>EVENTYRET FORTSETTER:</strong> Søndag ble Vidar Johansen den første som måtte forlate «Farmen», men det betyr ikke at sjansene hans er over. Nå lanserer TV 2 konseptet «Torpet» der utslåtte og tidligere deltakerne kan vinne en plass på gården. Foto: Alex Iversen / TV 2
EVENTYRET FORTSETTER: Søndag ble Vidar Johansen den første som måtte forlate «Farmen», men det betyr ikke at sjansene hans er over. Nå lanserer TV 2 konseptet «Torpet» der utslåtte og tidligere deltakerne kan vinne en plass på gården. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

«Farmen» og «Torpet»

Nå får «Farmen»-profilene en ny sjanse

TV 2 krydrer «Farmen» med nettserien «Torpet».

Publisert

I kveld måtte årets første «Farmen»-deltaker takke for seg og forlate oppholdet på gården. I alle foregående sesonger har det som oftest, sett bort fra enkelte særtilfeller, betydd at man får en enveisbillett hjem.

Denne gangen har TV 2 bestemt seg for å komme med en annen løsning. Noen få kilometer unna gården der de andre deltakerne befinner seg, finnes det kanalen kaller for «Torpet».

Deltaker Vidar Johansen (46) ble den første til å måtte forlate årets sesong av «Farmen» i søndagens episode, men på «Torpet» tilbys han en siste sjanse.

Kan få revansj

Konseptet bygger nemlig på at utslåtte deltakere kan vinne seg tilbake på hovedgården, og episodene skal sendes på kanalens strømmetjeneste Sumo.

TV 2 beskriver selv konseptet slik: «På den avsidesliggende gården bor det tre tidligere «Farmen»-deltakere, og hit kommer alle som blir utslått i tvekampen på Farmen. Det er bare plass til tre personer på «Torpet», så for å bli, må de kjempe seg inn. De tre som til slutt overlever på «Torpet», vil få muligheten til å kjempe seg tilbake til Farmen og den store finalen».

Absolutt alle som ryker får derfor en sjanse til å spille seg inn igjen og kan stikke av med seieren. Det er derimot ikke bare årets deltakere som finner veien til den avsidesliggende ekstragården produksjonen har innført i år.

Også flere tidligere deltakere skal få prøve seg. To av dem er godt kjent for «Farmen»-menigheten, da begge i sin sesong klarte å skape store overskrifter med uttalelser og stunt.

De ankommer samtidig som utslåtte Johansen, og blir introdusert for seerne i kavalkader med høydepunkter fra de respektive sesongene deres.

OMVISNING: Programleder Gaute Grøtta Grav tar oss med på en omvisning på den nye «Farmen»-gården i Finnskogen. Video: Miriam Bakkejord / Redigering: Ørjan Ryland Vis mer

Forskjeller

Kontroversielle Andreas Nørstrud (34) skapte høsten 2012 overskrifter over hele landet på grunn av sitt konservative kvinnesyn og uttalelser om homofili. Siden sist har han rukket å bli seksbarnsfar, og er for tida gift med Maren Andrea Nørstrud.

Hun var 18 år gammel da de giftet seg, mens han var 29. I september i fjor kunne paret gladelig kunngjøre at de var blitt tvillingforeldre. Nørstrud får nå en ny sjanse til å stikke av med seieren i realityprogrammet. Sist han var med, måtte han reise hjem i uke sju.

Den andre tidligere «Farmen»-deltakeren som flytter inn på «Torpet» er Camilla Cox Barfot (33). Hun var med i forrige sesong av serien, og havnet på en imponerende fjerdeplass. Nå virker det derimot som om hun er sugen på revansj, og skal derfor konkurrere mot de to andre om en plass på «Torpet» så lenge det går.

Cox Barfot var ikke særlig kontroversiell i sin sesong, men var fortsatt mye i mediene. Hun ble blant annet angrepet ute på byen, snakket åpent om hvorfor hun ikke vil ha barn og sjokkerte på Gullruten med en ulveprotest på rød løper.

Det er derimot bare én deltaker som skal tilbake på den originale «Farmen»-gården, og det kan bare være tre på «Torpet» samtidig. Det betyr med andre ord at det trolig blir intensive konkurranser å se på Sumo framover. Episodene blir tilgjengelige på nett hver mandag, torsdag, fredag og søndag.

I skrivende stund er innspillingen av årets «Farmen» fremdeles ikke avsluttet, og alle deltakerne, inkludert Johansen, Nørstrud og Cox Barfot, er dermed utilgjengelig for kommentar.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer