REALITYSTJERNER: Nick Lachey og Jessica Simpson gjorde suksess med TV-serien "Newlyweds", men ekteskapet gikk det ikke like bra med... Foto: All Over Press
REALITYSTJERNER: Nick Lachey og Jessica Simpson gjorde suksess med TV-serien "Newlyweds", men ekteskapet gikk det ikke like bra med... Foto: All Over PressVis mer

Nå får du se mer av Jessica

Sangfuglen gjør comeback på TV.

SEHER.NO: Jessica Simpson (28) ble stemplet som dum og naiv da hun for seks år siden deltok i realityserien "Nick & Jessica: Newlyweds" på MTV. Opplevelsen ble ikke noe bedre av av ekteskapet tok slutt ni måneder etter at den siste episoden ble sendt i 2005.

Men nå har tydeligvis Jessica Simpson ristet de verste TV-minnene av seg.

Ifølge US Magazine er nemlig blondinen snart klar med en ny TV-serie kalt "The Price of Beauty".

I serien skal Jessica reise jorden rundt og skildre hvor langt enkelte kvinner er villig i gå for å gjøre seg mer attraktive.

- Jeg gleder meg til å se hvordan andre kulturer ser på skjønnhet og delta i noen av ville behandlingene folk finner på for å føle seg vakre, sier hun ifølge US Magazine.

Jessica skapte selv en kraftig debatt om amerikanernes skjønnhetsideal, da hun i januar dukket opp på en scene i Florida i en langt fyldigere utgave enn vanlig.

Til tross for at hun nå er tilbake i sin vanlige, slanke kropp, hevder Jessica at man ikke trenger å være tynn for å være vakker.

- Selv har jeg alltid ment at skjønnhet kommer innenfra og at det er selvtillit som gjør en kvinne vakker, men jeg vet hvor mye press damer legger på seg selv for å se perfekte ut, sier Jessca ifølge bladet.

TV-serien skal etter planen ha premiere på amerikansk TV neste år.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ:  Ny tabbeklassiker fra Jessica Simpson