FÅR SVARET: I søndagens episode av «Himmelblå» på NRK får tv-seerne endelig vite hva som har skjedd med Kim.  Foto: NRK
FÅR SVARET: I søndagens episode av «Himmelblå» på NRK får tv-seerne endelig vite hva som har skjedd med Kim. Foto: NRK Vis mer

Nå får du «Himmelblå»- svaret

- Jeg vil si at det er et must å se denne episoden.

Publisert
SEHER.NO:  Den tredje sesongen av NRKs suksessdrama «Himmelblå» går nå sin seiersgang på norske skjermer.

Og søndag får tv-seerne endelig svaret på det store spørsmålet de har stilt seg siden forrige sesong - nemlig hva som skjedde med Edward Schultheiss' rollefigur Kim, skriver Dagbladet. 

- Jeg vil si at det er et must å se denne episoden, sier «Himmelblå»-produsent Vegard Stenberg Eriksen til avisen.

I slutten av den andre sesongen forsvant Kim på havet, og NRK, skuespillerne og resten av produksjons-teamet har vært svært hemmelighetsfulle i forhold til om han er død, eller levende.

Blant annet ble det satt igang «sikkerhetstiltak» for å hindre at hemmeligheten ble avslørt, og i manusene til episodene er Kims navn byttet ut med et fiktivt navn for å forvirre en eventuell manustyv, eller andre uvedkommende som fikk tak i manuset. 

- Jeg hadde aldri trodd at vi skulle klare det. Det er et så stort team som har visst om dette. Mange har gravd og spurt, også privat, men jeg har vel skjønt at ingen egentlig vil vite dette, før de får det servert, sier Stenberg Eriksen.

Forrige søndag fikk seerne det foreløpig siste sporet av karakteren, da et polaroidbilde av han dukket opp på et shetlandsk pub. 

Og i den kommende episoden blir altså mysteriet endelig oppklart, når det kun gjenstår to epsisoder.

Stenberg Eriksen vil ikke si noe mer om Kims skjebne, men innrømmer at det er «mange omstendigheter» rundt ham.
 
- Hvis du var blodfan som hadde fulgt serien fra første episode i første sesong, så hadde du vel skjønt det likevel, sier han lurt.

«Himmelblå» sendes på NRK1 søndager kl. 20.10!Se Seher.nos TV-guide her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Mistet farmor på den siste «Himmelblå»-dagen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer