LIGGER LAVT: - Det er bare en ting jeg har lyst til å si, og det er at man dessverre ikke kan bli elsket av alle. Jeg er ikke her for at folk skal akseptere eller elske meg, sier Anna Anka, som i midten av oktober røk ut av TV 2-programmet «Skal vi dan Foto: Stella Pictures
LIGGER LAVT: - Det er bare en ting jeg har lyst til å si, og det er at man dessverre ikke kan bli elsket av alle. Jeg er ikke her for at folk skal akseptere eller elske meg, sier Anna Anka, som i midten av oktober røk ut av TV 2-programmet «Skal vi dan Foto: Stella Pictures Vis mer

- Nå får dere finne en annen hakkekylling

Anna Anka føler seg dårlig behandlet etter «Skal vi danse»-exiten.

Publisert
Se video fra da Anna Anka fyrte løs mot det hun mener er avtalt spill i «Skal vi danse» nederst i saken! 

SEHER.NO: Anna Anka har måttet tåle til dels hard kritikk som en følge av at hun etter å ha røket ut av høstens «Skal vi danse» til Seher.no uttalte at TV 2-programmet er planlagt på forhånd og at det hele er et avtalt spill.

Etterpå har det vært mer stille fra Anka, som igjen er tilbake i Los Angeles. Til Seher.no forteller hun nå at hun ikke ønsker å gjøre flere intervjuer. Årsaken er at hun føler at ingen bryr seg om henne, og at avisene bare bruker henne som et middel for å selge aviser.

- Det er bare en ting jeg har lyst til å si, og det er at man dessverre ikke kan bli elsket av alle. Jeg er ikke her for at folk skal akseptere eller elske meg. Jeg er den jeg er, og hvis man ikke kan akseptere det kan dem det gjelder  bare holde seg borte fra meg, sier Anna Anka, som ikke legger skjul på at hun har følt seg dårlig behandlet den siste tiden.

- De som kjenner meg vet hvem Anna Anka er og det er det eneste jeg bryr meg om. Nå får dere finne en annen hakkekylling.

Uttalelsene om at «Skal vi danse» er et avtalt spill er én ting. Norske medier har imidlertid også skrevet om at flere av de andre dansekjendisene har vært misunnelig på det de mener er forskjellsbehandling fra TV 2s side når det kommer til den frittalende svenske Hollywoodfruen.

40-åringen bodde under oppholdet i Norge på en suite på Hotel Continental, som ifølge VG kostet nærmere 80.000 kroner i uka. Ifølge Seher.nos beregninger tidligere denne måneden kan TV 2s utgifter knyttet til Anna Anka ha beløpt seg til omkring 860.000 kroner.

Dette er riv ruskende galt, ifølge den hjemsendte «Skal vi danse»-deltageren selv.

- TV 2 har ikke brukt 860.000 norske kroner på meg! Jeg forstår ikke hvorfor alle tror at min deltagelse førte til et tap for TV 2, jeg ga alltid hundre prosent for showet. Jeg forhandlet dessuten selv fram en gunstig avtale med Hotel Continental, forteller Anka, som til Seher.no også har uttalt at det hun husker best fra Norge er nettopp hotellet.


- Grunnen til det er at de tok seg av meg med verdighet og respekt. Jeg har aldri klaget på suiten eller servicen de ga meg. De var helt fantastiske, sier Anna Anka til Seher.no.

40-åringen har den siste tiden også skapt overskrifter i Sverige etter en offentlig krangel med realitykollegaen Maria Montazami fra «Svenske Hollywoodfruer».

Montazami beskyldte nemlig Anna Anka for bevisst ikke å hilse på hennes to døtre Sara og Hanna, da de alle tre deltok under innspillingen av svenske «Fangene på fortet».

- Jeg håndhilste ikke på noen. Hvorfor skulle jeg det? Vi gjorde en TV-jobb sammen, men utover det vil jeg ikke ha noe med Marias familie å gjøre, sa hun nylig til Aftonbladet, før hun benyttet sjansen til å fyre løs mot sin tidligere «Svenska Hollywoodfruar»-kollega.


- Hun er en idiot. Hun går rundt og sier «jeg synes synd på Anna Anka», men hun vet ingenting om mitt liv. Hun er dum i hodet! uttalte hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Nei, faen om jeg vil besøke ham i Norge  

Se video fra da Anna Anka fyrte løs mot det hun mener er avtalt spill i «Skal vi danse» her:[obj:media:10240]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer