Ben Affleck og Ana de Armas:

Nå får de endelig møtes

Skuespilleren har omsider introdusert sin nye kjæreste for barna.

INTRODUSERT FOR BARNA: Ben Affleck og kjæresten Ana de Armas (bak) ble nylig observert gå tur sammen med hans tre barn. Foto: NTB scanpix
INTRODUSERT FOR BARNA: Ben Affleck og kjæresten Ana de Armas (bak) ble nylig observert gå tur sammen med hans tre barn. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I mars ble den amerikanske skuespilleren Ben Affleck (47) koblet til 16 år yngre Ana de Armas (32), etter at de to ferierte sammen på hennes hjemsted på Cuba, etterfulgt av en romantisk reise til Costa Rica kort tid senere.

Paret ble kjent i fjor under innspillingen av den kommende thrilleren «Deep Water», som kommer ut ved utgangen av dette året, der de spiller mot hverandre.

Da de fortsatte å henge sammen etter endt innspilling oppsto naturligvis romanseryktene, og det kan trygt sies at de to ikke har forsøkt å gjemme følelsene for hverandre. De har nemlig flere ganger latt seg fotografere vell hjemme i Los Angeles - og lite tilsier at de har planer om å ende romansen.

Nå kan det nemlig se ut til at de har tatt forholdet et steg videre, da Affleck omsider har introdusert henne for sine tre barn som han deler med ekskona Jennifer Garner (48).

- Overnattet

Det hele har selvsagt blitt fanget opp av ivrige paparazzifotografer, som lørdag observerte Affleck og hans tre barn Violet (14), Seraphina (11) og Samuel (8) gå tur sammen med Armas i Los Angeles.

TUR: Ben Affleck med barna og sin nye kjæreste på tur med sine tre hunder. Foto: NTB scanpix
TUR: Ben Affleck med barna og sin nye kjæreste på tur med sine tre hunder. Foto: NTB scanpix Vis mer
INTRODUSERT: Ben Affleck ser ut til å ha introdusert barna for Ana de Armas. Foto: NTB scanpix
INTRODUSERT: Ben Affleck ser ut til å ha introdusert barna for Ana de Armas. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ifølge kilder magasinet People har vært i kontakt med begynner forholdet til Armas å bli «veldig seriøst», og i helgen skal også barna ha overnattet hos paret.

Barnas møte med farens nye flamme kommer halvannen måned etter at kilder uttalte til Us Weekly at Garner på tidspunktet ikke var klar for at barna skulle møte Afflecks nye kjæreste, men nå kan det altså virke til at trebarnsmoren har endret mening.

Til tross for at alle signaler sier at skuespillerkollegaene nå er et offisielt par, noe kilder forsåvidt bekreftet overfor Us Weekly allerede i mars, har paret selv vært knappe i ordene om hverandre. Pipa lød derimot annerledes da Armas nylig fylte 32 år og for første gang delte bilder av Affleck på Instagram, og på dermed mange måter bekreftet det «alle» visste.

Respekteres av eksen

Som nevnt var Affleck tidligere gift med Jennifer Garner, som han i 2018 ble skilt fra etter 13 års ekteskap. Paret gikk imidlertid hver til sitt allerede tre år tidligere, men ønsket å arbeide på forholdet og derfor ble ikke skilsmissen ferdigstilt på tidspunktet.

Det kan likevel virke som at Garner, til tross for litt skepsis hva gjelder barna, har akseptert eksens nye kjæreste.

GÅTT VIDERE: Jennifer Garner og Ben Affleck har begge gått videre etter bruddet. Her avbildet sammen i februar. Foto: NTB scanpix
GÅTT VIDERE: Jennifer Garner og Ben Affleck har begge gått videre etter bruddet. Her avbildet sammen i februar. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jen har gått helt videre fra Ben på det romantiske plan og ser på ham som en venn. Hun synes han er en god far for barna deres og hun respekterer ham, fortalte en kilde til Us Weekly i mars, og la til:

- Hun er lykkelig i sitt eget liv, støtter ham og er glad på vegne av ham og hans nye forhold.

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakker han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

Angrer på skilsmissen

Etter at det i 2015 ble kjent at det tidligere ekteparet skulle gå hver til sitt, har 47-åringen flere ganger vært åpen om at han har gjennomgått behandling for alkoholisme, etter å ha slitt med alkoholproblemer over en lengre periode.

Opp gjennom årene skal Affleck ha fullført tre rehabiliteringsopphold for avhengigheten. Hans første var i 2001, deretter i 2017 og sist i 2018. I 2018 var det ekskona som oppfordret ham til å få hjelp.

Til tross for at han i dag virker å stå stødig på bena med sin nye romanse, er det ikke lenge siden han åpnet seg opp om ekteskapet til Garner og hvordan han har kjent på et anger.

Så sent som i feburar, da han angivelig allerede datet Armas, uttalte han til New York Times at han angrer på skilsmissen.

- Mitt livs største anger er skilsmissen, fortalte han i intervjuet, og la til at han drakk relativt normalt en god stund etter bruddet, helt til det eskalerte.

- Det som skjedde var at jeg startet å drikke mer og mer etter at ekteskapet falt sammen. Dette var mellom 2015 og 2016. Drikkingen min skapte åpenbart enda flere ekteskapsproblemer.

LES OGSÅ: Åpen om sexlivet med 25 år yngre kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer