EGET SHOW: Spencer Pratt og Heidi Montag avslørte nylig at de har planer om å lage deres eget realityshow. Foto: Nå får de eget show
EGET SHOW: Spencer Pratt og Heidi Montag avslørte nylig at de har planer om å lage deres eget realityshow. Foto: Nå får de eget showVis mer

Nå får de eget show

"The Hills"-stjernene er klar for å stjele rampelyset.

SEHER.NO: "The Hills"-stjernene, Spencer Pratt (26) og hans kone Heidi Montag (23), er klar til å gå solo - sammen.

Paret har blitt verdenskjendiser etter å ha brettet ut livet sitt i realityserien "The Hills", hvor de deler rampelyset med blant annet Kristin Cavallari, Audrina Patridge og Brody Jenner. Nå har paret sett seg lei på å dele rampelyset, og satser heller på egne prosjekter.

Paret, som for tiden er aktuell med sangen "How to be famous", avslørte nylig at de har planer om å lage deres eget realityshow om deres liv og hverdag.

Men det betyr ikke at Spencer og Heidi dropper MTV-serien "The Hills". Planen er at paret skal gjøre begge deler melder Perez Hilton.

Heidi Montag og ektemannen Spencer Pratt er kjent for sine mange PR-stunt, men nå er 23-åringen klar for morsrollen

Heidi Montag ble først kjent gjennom MTVs realityserie "Laguna Beach", hvor et kamerateam fulgte venninegjenen gjennom High School.

Vi belønner gode kjendistips.Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Saksøkes for overfall