Nå får barnepiken dobbelt så mye å gjøre

Babylykke for skuespillerparet Emily Deschanel og ektemannen David Hornsby nok en gang.

TRE BLIR TIL FIRE: Emily Deschanel og mannen David Hornsby er i lykkelige omstendigheter. Foto: Stella Pictures
TRE BLIR TIL FIRE: Emily Deschanel og mannen David Hornsby er i lykkelige omstendigheter. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: «Bones»-stjernen Emily Deschanel (38) og ektemannen David Hornsby (39), kjent fra «It's Always Sunny in Philadelphia», er i lykkelige omstendigheter igjen, bekrefter talspersonen deres til E! News.com.

Emily og David giftet seg i en romantisk seremoni i Pacific Palisades i Los Angeles høsten 2010. Nesten akkurat ett år senere fikk de sønnen Henry (3) som nå skal bli storebror.

I desember har det populære TV-programmet «Bones» nådd episode 200, men selv om Emily har en hektisk timeplan, så har hun funnet en perfekt måte å sjonglere det med morsrollen.

- Jeg har en fantastisk barnepike som er sammen med meg hele dagen. Henry er med på settet med meg, så vi ser hverandre bak kamera, har hun tidligere fortalt, ifølge nettstedet.

- Han er kanskje ikke stille hele tiden, men jeg er i en heldig situasjon hvor jeg får se barnet mitt hele dagen, og jeg klarer ikke tanken på å forlate ham hjemme på dette tidspunktet. Mange av vennene mine har normale jobber og kan ikke ta med barna på jobb, så jeg føler meg ekstremt heldig.

STOR SUKSESS: I Bones, som har spilt inn hele ti sesonger, spiller Emily blant annet sammen med kjekkasen David Boreanaz. Foto: All Over Press
STOR SUKSESS: I Bones, som har spilt inn hele ti sesonger, spiller Emily blant annet sammen med kjekkasen David Boreanaz. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg så ikke sånn ut før jeg ble gravid en gang