Nå er «Winning»-låta her

Charlie Sheen synger om skandalelivet - med help fra Snoop Dogg. Hør låten!

<strong>BLIR PLATEARTIST:</strong> Charlie Sheen under innspillingen av låten «Winning» sammen med Snoop Dogg og Rob Patterson. Foto: Stella Pictures
BLIR PLATEARTIST: Charlie Sheen under innspillingen av låten «Winning» sammen med Snoop Dogg og Rob Patterson. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hør Charlie Sheens låt «Winning» nederst i artikkelen!

SEHER.NO:
Skuespilleren Charlie Sheen (45) har brukt ukene etter at han fikk sparken fra TV-serien «Two and a half men» til å reise på stand-up turne, nyte livet med sine to kjærester (nå er kun en igjen etter at pornostjernen Rachel Oberlin flyttet ut), og ikke minst bli kjent for uttrykk som «godesses», «warlock» og «winning» på sin populære Twitter-side.

Nå satser Charlie på å gå til topps på hitlister med en singel basert på det siste uttrykket. Teksten er skrevet og fremført av rapperen Snoop Dogg, og musikken skrevet av Rob Patterson. Charlie selv nøyer seg med å gjenta tittelordet om og om igjen.

- Hele hovedkonseptet i sangen dreier seg om «winning» . Jeg synes Snoop Dogg gjorde en god jobb med å skjønne hva det dreier seg om, sier Sheen ifølge nettstedet Gossipcenter.com.

Singelen er allerede lansert i nettbutikken iTunes, men det er foreløpig ikke kjent om den også vil dukke opp i platebutikker.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå er de offisielt skilt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer