Nå er Victoria Beckham 40 år

Victoria Beckham er 40 år. Se stor bildespesial av bursdagsbarnet og les hvorfor hun ikke smiler.

JUBILANT: Det er omtrent 20 år som skiller disse to bildene. Torsdag denne uken fyller Victoria Beckham 40 år, og har etter debuten som Posh Spice i jentegruppen Spice Girls på begynnelsen av 90-tallet blitt en av verdens mektigste kjendiskvinner. Foto: All Over Press
JUBILANT: Det er omtrent 20 år som skiller disse to bildene. Torsdag denne uken fyller Victoria Beckham 40 år, og har etter debuten som Posh Spice i jentegruppen Spice Girls på begynnelsen av 90-tallet blitt en av verdens mektigste kjendiskvinner. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Torsdag denne uken fyller superstjernen Victoria Beckham 40 år, og har siden hun entret scenen med Spice Girls-kollegene i 1994, vært en del av det internasjonale rampelyset.

Bursdagsbarnet ble født Victoria Caroline Adams i Harlow, Essex, i England, og vokste opp under gode kår som eldstedatteren til frisøren Jacqueline Doreen og ingeniøren Anthony William Adams.

I 2000 ble den populære jentegruppen oppløst, og «Posh Spice», som da hadde blitt fotballfruen Victoria Beckham, prøvde seg på en solokarriere med singelen «Out of Your Mind» - men måtte til slutt innse at det ikke var som artist hun gjorde det best.

TIDLIG KRØKES: Victoria Beckham (midten) postet dette barndomsbildet av seg selv, med sin mor og lillesøster på Twitter i mars.  Foto: Stella Pictures / Twitter
TIDLIG KRØKES: Victoria Beckham (midten) postet dette barndomsbildet av seg selv, med sin mor og lillesøster på Twitter i mars. Foto: Stella Pictures / Twitter Vis mer

- Det var aldri ment for meg at jeg skulle bli den beste sangeren i verden. Det var aldri det som oppriktig engasjerte meg, sa hun i et intervju med Grazia Magazine i 2012.

Det var da den motebevisste sosietetskvinnen og familien flyttet til Los Angeles i 2007, i forbindelse med at David Beckham signerte med fotballaget L.A. Galaxy, at Victorias engasjement for mote og design virkelig tok av.

I USA menget fru Beckham seg med flere av verdens hotteste kjendiser, og ble introdusert for designerne bak de største internasjonale motehusene. I dag blir Victoria selv regnet for å være et av verdens mest innflytelsesrike moteikon, og designer klær og tilbehør gjennom sitt eget merke «Victoria Beckham».

FORLOVELSE: David Beckham falt for Victoria under et veldedighetsarrangement i 1997. I januar 1998 annonserte de to forlovelsen - og bryllupet sto i Irland året etter. Foto: Splash News/ All Over Press
FORLOVELSE: David Beckham falt for Victoria under et veldedighetsarrangement i 1997. I januar 1998 annonserte de to forlovelsen - og bryllupet sto i Irland året etter. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

På privaten fant Spice Girls-medlemmet kjærligheten med den engelske fotballspilleren David Beckham under et veldedighetsarrangement i 1997, og to år senere feiret «Posh & Becks» storslått bryllup i Irland.

Superparet Victoria og David hadde rukket å få barna Brooklyn, født i 1998, og Romeo, født i 2002, før den lykkelige fasaden begynte å slå sprekker. I 2004 hevdet nemlig David Beckhams spanske assistent Rebecca Loos (36) at hun og fotballspilleren har hatt en affære.

Familien på fire prøvde iherdig å fortsette familielivet som før, til tross for de stygge utroskapsryktene. Høsten 2004 annonserte The Beckhams at Victoria var gravid med parets tredje barn - lille Cruz som ble født i Madrid i februar 2005. Familien bodde på den tiden i den spanske hovedstaden, ettersom David Beckham spilte for Real Madrid.

Samtidig som det kjekke fotballikonet i 2008 blir utlånt til den italienske fotballklubben Milan, forsvant også Victoria Beckhams karakteristiske smil. Flere hevdet at hun nemlig ikke var klar for å flytte fra det gode liv i Hollywood.

Selv har hun hevdet at det var motebransjen som «stjal» smilet hennes:

- Jeg tror jeg sluttet å smile da jeg begynte i motebransjen. Jeg har skapt en slags personlighet som ikke gir et fullverdig bilde av meg. Hvor jeg på en måte beskytter meg selv ved å sette opp en mental mur. Før pleide jeg å smile på en hel masse bilder, sa hun til bladet Glamour i 2012.

MOTEIKON: I dag regnes Victoria Beckham for å være en av verdens mektigste motedesignere, og har gjort stor suksess med sitt eget designmerke «Victoria Beckham». Her tar hun imot heder etter catwalkshow under moteuken i New York i 2012. Foto: Stella Pictures
MOTEIKON: I dag regnes Victoria Beckham for å være en av verdens mektigste motedesignere, og har gjort stor suksess med sitt eget designmerke «Victoria Beckham». Her tar hun imot heder etter catwalkshow under moteuken i New York i 2012. Foto: Stella Pictures Vis mer

Men de siste årene har Victorias smil stadig oftere vært å se på moteikonets ansikt, og skal vi tro bursdagsbarnet er hun lykkeligere enn aldri før:

- Vi har hatt våre utfordringer, men David og jeg er sjelevenner. Folk har snakket mye dritt om oss, og spredt mange falske rykter. Men vi er et offentlig par, og har akseptert at folk vil påstå det ene og det andre om oss for lenge siden. Vi vet begge at det i et ekteskap alltid vil være opp- og nedturer, har hun tidligere uttalt til HelloMagazine.

Sommeren 2011 ble familielykken komplett, da Victoria Beckham endelig fikk datteren hun hadde drømt om - det skjønne sjarmtrollet Harper Seven:

Etter å ha spilt side om side med fotballkongen Zlatan Ibrahimovic (31) på franske Paris-Saint Germain siden nyåret 2013 valgte David Beckham å legge proffkarrieren på hylla sommeren samme år - noe som falt i god jord hos hans kone:

- Jeg er så stolt av ham, og alt det han har oppnådd. Vi har kost oss masse med å heie på ham fra sidelinjen, men det skal bli deilig å få ham hjem til oss, fortalte Victoria i et intervju på rød løper under Glamour Awards 2013:

Bursdagsbarnet får mye skryt for måten hun de siste årene har mikset morsrollen med sitt virke som knallhard forretningskvinne:

«Hun er beviset på at man blir bedre med alderen», skriver E!News, og ifølge nettstedet planlegger Victoria Beckham å feire det runde tallet med bursdagsfest både i Los Angeles og i London.

Se flere bilder fra Victoria Beckhams liv i rampelyset under!:

LES OGSÅ: Victoria Beckham stilte i stiletthæler på tredemølla

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer