FORELSKET: - Nå er ikke jeg en mann av store ord, men jeg kan trygt si at jeg har forelsket meg, sier Jakten-bonden Tor Magne Egge om sitt forhold til TV-frieren Ann Julie Bjørgulfson. Foto: TV 2
FORELSKET: - Nå er ikke jeg en mann av store ord, men jeg kan trygt si at jeg har forelsket meg, sier Jakten-bonden Tor Magne Egge om sitt forhold til TV-frieren Ann Julie Bjørgulfson. Foto: TV 2Vis mer

- Nå er vi endelig kjærester

Tor Magne vraket Ann Julie i «Jakten på kjærligheten». Nå drømmer de om ekteskap og barn sammen.

SEOGHØR.NO:  Like før Tor Magne Egge og Cecilia Watnan skulle på romantisk kjærlighetstur, fant de ut at følelsene ikke var der. Forholdet var dermed over før det hadde begynt.

Da programleder Marthe Sveberg (34) foreslo for Tor Magne at han kunne ringe «nummer to» Ann Julie Bjørgulfson (31), grep den blide bonden sjansen. Dermed ble det de to som satte seg på flyet til Nice!

– Det var hele tiden veldig jevnt mellom Cecilia og Ann Julie. Det som gjorde at jeg først falt ned på Cecilia, var nok at hun er mer flørten og frampå av seg. Jeg ble litt sjarmert av det, forklarer Tor Magne til Se og Hør i dag.

Usikker

– Jeg var jo usikker på om Ann Julie ville takke ja til invitasjonen om å bli med på tur – i og med at jeg først hadde dumpet henne. Heldigvis gjorde hun det!

Etter at siste episode var ferdig, kalte han og Ann Julie seg venner. Og da Seoghør.no snakket med sjarmøren i november, sa han følgende:

– Det er en stund siden jeg har sett henne, men vi snakker vel sammen på telefon i hvert fall et par ganger i uken. Vi vil bruke tid på å bli bedre kjent, og å se om det er noe mer.

Nå kan Se og Hør avsløre at det definitivt er noe mer. Tor Magne og Ann Julie er kjærester!

– Ann Julie er ei flott jente. Nå er ikke jeg en mann av store ord, men jeg kan trygt si at jeg har forelsket meg, konstaterer 34-åringen tilfreds.

– Det har vært godt å få mye tid sammen etter TV-innspillingen og alt mediestyret. Vi har vært hos hverandre nesten hver helg, i tillegg til enkelte ukedager. Jeg blir bare mer og mer glad i henne.

Ikke bitter.
Ann Julie er på ingen måte bitter over at kjæresten opprinnelig valgte en annen:

– Jeg så hvor vondt han hadde det da han sendte meg hjem. Det var et vanskelig valg med mye tvil. I ettertid har jeg ikke sett på det som å bli dumpet.

- Det at han tok seg tid til å finne ut av følelsene for Cecilia er jeg veldig glad for. Hadde han valgt meg først – med den tvilen – ville det nok ikke gått så bra som det gjør nå, forklarer Ann Julie til Se og Hør.

Vil ha barn
– Hun er full av omsorg og har masse godhet i seg. Ann Julie forstår meg. Det er viktige egenskaper, kontrer Tor Magne.

Paret har store forventninger til en felles framtid.

– Vi ønsker å flytte sammen, men foreløpig trives vi godt med bare å være kjærester. Jeg vil at Ann Julie skal få komme og gå her som hun vil. Hun må bli vant med livet på en gård.

– Drømmer du om å stifte familie?


– Ja, på sikt vil jeg ha barn.

Men det er ikke noe vi planlegger med det første, understreker han.

LES OGSÅ: - Jakten på kjærligheten har forandret meg