- Nå er vi en familie

Tenåringsidolene kaster seg på adopsjonstrenden

FIKK EN LITEN: Det populære tenåringsparet Justin Bieber og Selena Gomez kan mer enn å sjarmere fansen. Nå har de tatt på seg ansvaret for en foreldreløs valp. Foto: All Over Press
FIKK EN LITEN: Det populære tenåringsparet Justin Bieber og Selena Gomez kan mer enn å sjarmere fansen. Nå har de tatt på seg ansvaret for en foreldreløs valp. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popstjernen Justin Bieber (17) og kjæresten Selena Gomez, kjent fra Disney-serien ”Wizards of Waverly Place”, er klare for å ta sitt unge forhold til nye, voksne høyder.

Forrige fredag adopterte nemlig det stormforelskede tenåringsparet en liten valp, som de allerede har gitt navnet Baylor.

Det nye familiemedlemmet ble reddet i ekte stjernestil fra et dyrevernsenter i Winnipeg, Canada.

Den lille valpen er for tiden med matmor på turné, og har allerede vist seg som en trofast venn i nød.

- Etter 12 timer med medisiner, te og suppe føles det perfekt å kunne avslutte kvelden sammen med Baylor, skriver 19-åringen på Twitter.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot romanseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer