- Nå er vi ektefolk!

Marion Ravn tok pusten fra Andreas Ygre Wiig da hun kom nedover kirkegulvet på sin egen 29-årsdag.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO, OSLO/NØTTERØY: Lørdag kunne artisten Marion Ravn (29) og snowboardstjernen Andreas Ygre Wiig (32) slippe jubelen løs. Nå er de nemlig blitt mann og kone!

Det nygifte paret viste seg gledesstrålende frem på kirketrappen i 14-tiden, arm i arm. Se og Hør fikk en liten prat med brudeparet etter vielsen.

- Ble det noen tårer under vielsen?

- Ja, så klart! fortalte Marion Ravn.

- Ja, det kom noen her også, istemte ektemannen.


Strålte i blonder
Ravn fikk «ja» på sin egen 29-årsdag, i en romantisk seremoni på Nøtterøy i Vestfold. Bruden var iført en nydelig kjole fra Cecilie Melli, inspirert av hertuginne Kate og Grace Kellys ikoniske brudekjoler.

Marion - som i år gjorde suksess i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes» - har tidligere avslørt til Seoghør.no at hun har planlagt bryllupet i lang tid.

Vielsen ble holdt i tradisjonell stil, blant annet med en sangopptreden fra den kjente sangeren Rein Aleksander. Ifølge Se og Hørs journalist på stedet, Kjerstin Ofstad, var kjendisandelen beskjeden i den intime seremonien.
 
- Åge Steen Nilsen og Aleksander With var blant de omtrent 100 gjestene, forteller hun til Seoghør.no.


Spøkefull brud
Brudeparet utvekslet ringer fra gullsmed E. Kristoffersen, men det oppstod latter i kirkerommet da Marion Ravn slet med å få ringen på fingeren til sin kommende ektemann.

- Hun slet med å få den på siden hånden hadde blitt litt hoven over natten. Hun snudde seg mot oss og sa: «Den får han aldri av igjen!» til latter fra gjestene, fortalte Rein Alexander til Se og Hør.

Men utover dette festlige opptrinnet, skal bryllupsseremonien ha vært preget av sterke følelser.

- Alle gjestene jeg har snakket med forteller at det var veldig mye gråt i kirken, og at det var en veldig nydelig vielse. Og alle sier at Marion så ut som en eventyrprinsesse i kjolen sin, forteller Se og Hørs reporter til Seoghør.no.


Feirer med cupcakes og glamrock
Marions brudebukett var levert av Finn Schjøll. Artistens forlover Kaja Bergseth, som også var brudepike, hadde stylet håret til den vakre 29-åringen. Andreas Ygre Wiig var iført en stilig dress fra Tiger Of Sweden.

Bryllupsfeiringen fortsetter utover kvelden lørdag i en gammel låve på idylliske Engø Gård på Tjøme i Vestfold. Der skal Åge «Glam» Sten Nilsen underholde, forteller Ofstad til Seoghør.no.

Bryllupskaken er for lengst bestilt fra konditoriet Kakemomsen i Sande i Vestfold. De skal også ha laget favorittkaken hennes Red Velvet Cupcake fra L.A.


Fokus på fest og moro

Men selv om bryllupet til Marion Ravn er ett av de det har blitt snakket mest om i kjendis-Norge, sier sangfuglen selv at hun har et avslappet forhold til festen på selve dagen.

- Det viktigste er at venner og familie kommer og har det gøy. Man skal ikke bare stresse, men også kose seg med god mat og vin, har hun tidligere sagt til Seoghør.no.

Kjendisparet begynte bryllupsfeiringen allerede fredag kveld, med en skikkelig velkomstfest. Tidligere «Idol»-vinner Aleksander With og musiker Tommy Kristiansen, som turnerer med Marions «Hver gang vi møtes»-makker Kurt Nilsen, stod for underholdningen.

Marion Ravn delte to bilder fra velkomstfesten på bildetjenesten Instagram, blant annet et bilde av seg selv sammen med den gode kameraten With. 29-åringen strålte også da i en hvit, noe kortere, kjole - samt en flott blomsterkrans fra Finn Schjøll.

Marion Ravn og Andres Ygre Wiig ble sammen i 2006, og flyttet sammen i 2010. To år senere fridde Ygre Wiig til Marion.

I 2007 var Ygre Wiig med i musikkvideoen til Marions sang «Falling Away».

LES OGSÅ:  - Jeg er nok en Bridezilla
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer