Nå er «Twilight»-stjernens nye flamme avslørt

- Han har fløyet henne over til New York, hevdes det om Robert Pattinsons lunsjdate.

LAV PROFIL: Da Robert Pattinson, kameratene og Tahliah Barnett ble oppdaget av paparazzifotografene på vei til lunsj i hippe Bowery/ Lower East Side onsdag, forsøkte filmstjernens nye flamme å skjule identiteten sin.  Foto: Splash News/ All Over Press
LAV PROFIL: Da Robert Pattinson, kameratene og Tahliah Barnett ble oppdaget av paparazzifotografene på vei til lunsj i hippe Bowery/ Lower East Side onsdag, forsøkte filmstjernens nye flamme å skjule identiteten sin. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mange «Twilight»-fans verden over vil kanskje felle en tåre over at hovedrolleinnehavernes virkelige kjærlighetsforhold ser ut til å være over for godt.

Robert Pattinson (28), som nok slet med å stole på Kristen Stewart (24) etter utroskapsskandalen, er nemlig blitt betatt av en annen.

For noen dager siden ble «Maps to the Stars»-kjekkasen observert ute i New York med en ukjent jente, da de to var på vei inn på Bowery Hotel sammen med et par av Roberts kamerater.

Ifølge All Over Press spiste de lunsj sammen på hotellets restaurant Gemma, i New Yorks trendy bydel Lower East Side.

Den mystiske jenta gjorde nok sitt beste for å skjule seg for fotografene, ettersom hun dekket til ansiktet med håret sitt.

Nå er Roberts lunsjdate imidlertid blitt avslørt som den britiske, fremadstormende artisten Tahliah Debrett Barnett (26), også kjent som FKA Twigs.

ORIGINAL: FKA Twigs, her under Primavera Sound Festival i Barvcelona i mai, har en kul og særpreget stil.  Foto: All Over Press
ORIGINAL: FKA Twigs, her under Primavera Sound Festival i Barvcelona i mai, har en kul og særpreget stil. Foto: All Over Press Vis mer

Ifølge The Sun er 28-åringens forhold til sangstjernen den første seriøse romansen han har hatt siden bruddet med Kristen.

- Det er ekte saker mellom Rob og Tahliah. De har klart å holde forholdet hemmelig inntil nylig, de er allerede svært betatt av hverandre, forteller en venn av sangeren til The Suns reporter.

Vil være selvstendig

At de to turtelduene nå har vist seg offentlig sammen, kan kanskje tyde på at flørten har en fremtid.

- Han har tatt henne med på stevnemøter den siste måneden omtrent, og har til og med fått henne over til New York for å bo litt hos ham. Og han elsker å dra på konsertene hennes, avslører kilden videre ifølge OK!.

For en superstjerne som Robert Pattinson er det sikkert tiltalende at FKA Twigs tilsynelatende ikke er ute etter å tjene noe på forholdet.

- Det viktigste for Tahlilah er at forholdet deres forblir diskret. Hun vil være kjent for musikken sin, ikke bare som «Robert Pattinsons kjæreste». Hun er bekymret for å bli tynget av stadige sammenligninger med Kristen, forteller The Suns innsidekilde videre.

PÅ FERIE: 26-åringen, her ved Bowery Hotel onsdag, skal ha blitt invitert til N.Y. av Robert. Foto: Splash News/ All Over Press
PÅ FERIE: 26-åringen, her ved Bowery Hotel onsdag, skal ha blitt invitert til N.Y. av Robert. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

I starten av august slapp FKA Twigs sitt debutalbum, «LP1». Nedenfor kan du se musikkvideoen til «Two Weeks», en av singlene fra det ferske albumet.

 
EKSEN: Kristen Stewart og Robert Pattinson var blant Hollywoods heteste par før hun var utro med «Snow White and the Huntsman»-regissør Rupert Sanders.  Foto: REX/Picture Perfect/All Over Press
EKSEN: Kristen Stewart og Robert Pattinson var blant Hollywoods heteste par før hun var utro med «Snow White and the Huntsman»-regissør Rupert Sanders. Foto: REX/Picture Perfect/All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Droppet brorens bryllup - gratulerte på Twitter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer