Dani Dyer:

Nå er tvillingene her

Dobbel lykke!

STAKK AV MED SEIEREN: Sammen med Jack Fincham vant Dani Dyer «Love Island» for snart fem år siden. Mye har skjedd siden den gang. Foto: James Gourley/ITV/REX/NTB
STAKK AV MED SEIEREN: Sammen med Jack Fincham vant Dani Dyer «Love Island» for snart fem år siden. Mye har skjedd siden den gang. Foto: James Gourley/ITV/REX/NTB Vis mer
Publisert

I 2018 ble Dani Dyer (26) og Jack Fincham (32) kjente fjes da de fant lykken og vant den britiske versjonen av det populære realityprogrammet «Love Island».

Romansen tok derimot slutt ni måneder senere.

Etter bruddet forelsket Dyer seg i Sammy Kimmence (27) som hun fikk sønnen Santiago (2) med, men bare et halvt år etter fødselen tok også dette forholdet slutt.

Siden 2021 har TV-profilen vært sammen med fotballproffen Jarrod Bowen (26), og i januar avslørte Dyer at de ventet tvillinger.

«Vi har båret på en liten hemmelighet... Våre små TVILLINGER. Vi er så spente på å møte babyene våre og å se Santi som storebror. Dette er den største overraskelsen i livene våre, men vi føler oss SÅ velsignet. Familien vår blir mye større og vi gleder oss enormt», skrev hun på Instagram den gang, ifølge Daily Mail.

REAGERER: Gemma Owen sin mor, Louise Owen, kommenterer Luca Bish sin «Love Island»-oppførsel på Instagram. Video: «Love Island UK»/TV 2. Reporter: Nora Skavhaug Vis mer

Nå er endelig ventetiden over og duoen har blitt foreldre til to små jenter.

I et innlegg på Instagram deler den nybakte moren tre bilder av de nyfødte døtrene torsdag. Som tekst har 26-åringen kun skrevet datoen tvillingene kom til verden, mandag 22. mai.

LES OGSÅ: Gisele Bündchen overrasket med tvillingsøsteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer