Brandon Jenner:

- Nå er tvillingene her

Ble foreldre en knapp måned etter bryllupet.

BABYLYKKE: Brandon Jenner og kona Cayley Stoker skal ha fått tvillinggutter denne uken. Foto: NTB Scanpix
BABYLYKKE: Brandon Jenner og kona Cayley Stoker skal ha fått tvillinggutter denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har gått raskt i svingene for «Keeping up with the Kardashians»-profilen Brandon Jenner (38) det siste halvannet året.

Høsten 2018 avslørte Brandon først at han og kona gjennom 14 år, Leah Jenner (37), skulle skilles. Et halvt år etter ble han koblet til 33 år gamle Cayley Stoker, og i august i fjor annonserte det nye paret at de skulle bli foreldre til tvillinger.

Ble trebarnsfar

Sist måned giftet Jenner seg med sin høygravide kjæreste, og nå skal barna ha sett dagens lys. Det melder TMZ fredag.

Ifølge fødselsattesten, som nettstedet skal ha sett, fødte Stoker to gutter onsdag 19. februar. De nybakte foreldrene har imidlertid foreløpig ikke kommentert den hyggelige nyheten selv enda.

Det var overfor People at Jenner avslørte at han og kjæresten ventet barn, og at det var tvillinger.

- Vi er tolv uker på vei nå, så nær slutten av første trimester. Vi er ekstremt forelsket, og gleder oss veldig til dette, sa han den gang.

Brandon har datteren Eva James (4) med ekskona Leah, og i sommer fortalte han at fireåringen gledet seg stort til å bli storesøster.

- Vi sa det til henne sammen. Leah, Cayley og jeg satte oss ned sammen med henne og fortalte hva som skjer. Hun ble veldig glad. Hun gleder seg stort til å bli storesøster.

KJENDIS-QUIZ: Verdensstjernen Brandon Jenner har ikke veldig god oversikt over norske kjendiser. Vi testet ham! Video: Thea Hope / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

Ikke sett seg selv på TV

Brandon Jenner er sønn av Caitlyn Jenner (70), og dermed også halvbror til realitystjernene Kendall (24) og Kylie Jenner (22).

38-åringen har gjort karriere som DJ, og hans liv har ikke vært like mye preget av offentligheten som resten av den berømte familien. Brandon har likevel medvirket flere ganger i «Keeping up with the Kardashians», blant annet sammen med ekskona.

Da Se og Hør møtte Jenner i Oslo i fjor vår, avslørte han likevel at han aldri har sett en eneste episode av det reality-programmet.

- Jeg har ikke sett på noe av det. Jeg liker ikke å se på de seriene, for å være ærlig, delte han og utdypet:

- Jeg vil at mine opplevelser skal være et kult møte. Jeg føler at hvis jeg ser meg selv på tv for mye, så vil det snu hjernen min til at jeg heller bryr meg om hvordan jeg fremstår, og slik vil jeg ikke at det skal være.

Som tidligere nevnt var Brandon gift med Leah i seks år, og det skal ikke ha vært noen enkel sak å skille seg fra hverandre.

SER IKKE PÅ: Kendall og Kylie Jenners storebror, Brandon Jenner, har vært å se i familiens realityserie en rekke ganger. Overfor Rød Løper innrømmer han imidlertid at han aldri har sett en eneste episode. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

Måtte punge ut for skilsmissen

15. juli i fjor ble ekteskapet offisielt oppløst, het det i rettsdokumenter som The Blast hadde hentet inn.

I rettsdokumentene kom det blant annet frem at Jenner måtte betale ekskonen rundt 18 000 kroner i måneden frem til slutten av 2021, i såkalt «spousal support». Han måtte også betale barnebidrag av samme sum til eksparets felles datter blir 18 år.

I dokumentene fremgikk det også hvordan de to hadde bestemt seg for å dele verdiene sine. I USA, med mindre du har en god særavtale på plass, er det enkelt å bli særs fattig om man skilles. Advokater på begge sider kjemper for at deres klient skal sitte igjen med mest mulig, men i akkurat dette tilfellet virket det som at de hadde klart å dele det ganske likt.

BRUDD: Brandon Jenner og Leah Jenner gikk hver til sitt høsten 2018. Her avbildet sammen i 2013. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Brandon Jenner og Leah Jenner gikk hver til sitt høsten 2018. Her avbildet sammen i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Huset i Malibu var det nemlig Jenner som fikk beholde, men først måtte han kjøpe ut ekskonen. Det kom til å koste ham hele 540 000 dollar, eller 4,6 millioner norske kroner. Pengene fikk ekskonen i tillegg skattefritt, som gjorde at hun utvilsomt sikkert klarte å kjøpe seg en ny bolig på sikt.

Det var derimot Jenner som ble sittende igjen med de fleste bilene. Mens ekskonen fikk en 2017 Cadillac XT5, kunne kjendissønnen glede seg over å ha en 2014 Cadillac Escalade, en 1976 Ford F-2450 og en 1965 Ford Mustang i garasjen.

LES OGSÅ: Superstjernen Halsey i Norge denne helgen

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer