Nå er TV-stjernen singel

«House of Cards»-aktuelle Kate Mara og kjæresten har gått hvert til sitt.

SEOGHØR.NO: Over for godt!

Skuespillerparet Kate Mara (31) og Max Minghella (28) har gjort det slutt etter fire år sammen, bekrefter flere kilder overfor UsWeekly.

- Max og Kate har slått opp og blitt sammen igjen noen ganger i løpet av forholdet, men denne gangen ser bruddet ut til å vare. Forholdet har bare rent ut i sanden av seg selv, sier en innsidekilde til nettstedet.

KOM ALENE: Tv-stjernen var slående vakker under Emmy Awards på Nokia Theatre i Los Angeles mandag. Foto: Stella Pictures
KOM ALENE: Tv-stjernen var slående vakker under Emmy Awards på Nokia Theatre i Los Angeles mandag. Foto: Stella Pictures Vis mer

Den vakre «House of Cards»-stjernen, som i Netflix-serien har et intimt forhold til Kevin Spaceys (55) rollefigur, og «The Social Network»-skuespilleren ble i sommer fotografert sammen i New York en rekke ganger.

De siste ukene har Mara heller blitt observert på spasertur alene, og på flere arrangementer har hun vist seg uten Minghella.

Under Emmy Awards mandag, der 31-åringen var nominert for «House of Cards»-rollen, strålte hun på den røde løperen i ensom majestet. Og på filmfestivalen i Venezia før helgen moret hun seg sammen med «Girls»-stjernen Lena Dunham (28).

GODE VENNER: Kate og Lena poserte smilende sammen i Venezia torsdag denne uken.  Foto: Stella Pictures
GODE VENNER: Kate og Lena poserte smilende sammen i Venezia torsdag denne uken. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg har aldri følt meg så ydmyket før