Nick Jonas og Priyanka Chopra:

Nå er stjerneparet gift

Priyanka strålte i spesialdesignet brudekjole.

MANN OG KONE: Nick Jonas og Priyanka Chopra har gitt hverandre sitt ja i den første av to seremonier i India. Foto: NTB Scanpix
MANN OG KONE: Nick Jonas og Priyanka Chopra har gitt hverandre sitt ja i den første av to seremonier i India. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært knyttet store forventninger til Nick Jonas (26) og Priyanka Chopras (36) bryllup. Fra tidligere er det kjent at paret feirer kjærligheten med hele to seremonier, og nå melder People at stjerneparet har gitt hverandre sitt ja.

Bryllupet fant sted i Chopras hjemland, India, hvor paret feiret den store dagen på Umaid Bhawan Palace i Jodhpur, omgitt av sine nærmeste.

Ifølge People strålte bruden i en spesialdesignet Ralph Lauren-kjole, mens brudgommen var iført en dress fra samme designer. Paret utvekslet også gifteringer fra designeren Chopard.

Takknemlig

På sin Instagram-profil har Jonas lagt ut et bilde av seg selv og kona, hvor han blant annet uttrykker stor takknemlighet over bryllupshelgen som nå er godt i gang.

Som nevnt tidligere, blir det etter alt å dømme to bryllupsseremonier - en kristen og en hinduistisk. Det var den kristne seremonien som fant sted i dag. I morgen vil paret fortsette den store feiringen på hinduistisk vis, for å hedre Chopras bakgrunn.

- Det er viktig for Priyanka å ha en indisk seremoni som hedrer hennes arv og kultur, og det er viktig å også ha en vestlig seremoni som hedrer Nicks kristne oppvekst. Derfor gjør de begge deler, har en kilde fortalt til People.

Brudeparet har allerede tilbrakt en drøy uke i India, og nylig feiret de Thanksgiving i Chopra-familiens hus i Mumbai. Både Nick og Priyanka har delt bilder fra feiringen i sosiale medier.

Puja-seremoni

Mandag ankom Nicks bror, Joe Jonas (29), og hans forlovede, «Game of Thrones»-stjernen Sophie Turner (22), India - for å ta del i feiringen.

Onsdag deltok de alle i en Puja-seremoni, som er et hinduistisk ritual før bryllup, ifølge US Weekly. Nick var ikledd en indisk drakt for anledningen, mens Priyanka strålte i en brodert sari.

Ifølge kilder som US Weekly har snakket med, arrangerte paret en velkomstmiddag for gjestene på torsdag, og fredag ble det angivelig arrangert en fest for å sparke i gang bryllupet.

Fort i svingene

Det var i slutten av mai det ble kjent at Nick og Priyanka hadde funnet tonen.

Derfra gikk det fort i svingene, og en måned senere tok Nick med seg sin flotte kjæreste i søskenbarnets bryllup i Atlantic City, der hun ble introdusert for Jonas-familien.

STOR FEIRING: Torsdag ankom Nick og Priyanka byen Jodhpur, der bryllupet har funnet sted. Foto: NTB Scanpix
STOR FEIRING: Torsdag ankom Nick og Priyanka byen Jodhpur, der bryllupet har funnet sted. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I slutten av juli begynte ryktene om en forlovelse å svirre, og ikke lenge etter ble nyheten bekreftet av paret selv.

Det var på Instagram at turtelduene røpet at de hadde valgt å ta forholdet et steg videre. Begge oppdaterte profilene sine med et identisk bilde av de to - foreviget i sistnevntes hjemland, India.

«Opptatt. Med hele hjertet og sjelen», skrev Priyanka til bildet, mens musikerkjæresten skrev følgende:

«Kommende fru Jonas. Hjertet mitt. Min store kjærlighet».

LES OGSÅ: - De siste dagene har vært en nydelig liten boble

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer