Jackson Odell:

Nå er stjernens dødsårsak avslørt

Hollywood-skuespilleren døde brått i sommer, bare 20 år gammel.

GIKK BORT: Den amerikanske skuespilleren og sangeren Jackson Odell (20) døde brått i juni. Nå er dødsårsaken fastslått. Her avbildet i januar. Foto: NTB Scanpix
GIKK BORT: Den amerikanske skuespilleren og sangeren Jackson Odell (20) døde brått i juni. Nå er dødsårsaken fastslått. Her avbildet i januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det var i juni at den amerikanske skuespilleren og sangeren Jackson Odell ble erklært død, bare 20 år gammel.

Odell, kjent fra roller i tv-serier som «Modern Family» og «Arrested Development», ble funnet bevisstløs i sitt hjem i nabolaget Tarzana i San Fernando Valley, fredag 8. juni. Livet sto ikke til å redde.

Nå, snart tre måneder senere, har rettsmedisineren i Los Angeles fastslått årsaken til skuespillerens plutselige bortgang.

Overdose

Ifølge kjendiskanalen E!, som har fått tilgang til obduksjonsrapporten, mistet Odell livet som følge av en overdose.

Overdosen innebar en blanding av de narkotiske stoffene heroin og kokain.

Til tross for at 20-åringen skal ha slitt med rusproblemer tidligere, testet han negativt på forrige rustest. Det skal heller ikke ha blitt funnet narkotiske stoffer i skuespillerens hjem, ifølge politiet, som snakket med ovennevnte nettsted like etter at dødsfallet ble kjent.

Rettsmedisineren i Los Angeles betegner Odells bortgang som et uhell.

20-åringen begynte skuespillerkarrieren sin i ung alder, og hadde sin første rolle i en tv-serie det året han fylte 12. Da spilte han i en episode av «Private Practice», spin off-serien til tv-suksessen «Grey's Anatomy».

Kjente roller

Han har også, som nevnt, vært å se i noen episoder av den populære komiserien «Modern Family», der han spilte rollen som Ted Durkas i 2010 og 2012, og i «Arrested Development».

Likevel ble han kanskje best kjent for rollen som Ari Cardwell i serien «The Goldbergs», der han spilte fra 2013 til 2015.

Hans siste tv-rolle var i komiserien «Astrid Clover». Odell spilte i en episode av serien i 2016, ifølge IMDB.

I tillegg til skuespillerkarrieren var Odell også singer-songwriter, og skrev flere låter til soundtracket til filmen «Forever Your Girl», som ble utgitt tidlig i år.

Ifølge Variety hadde 20-åringen også en populær YouTube-kanal, der han delte flere sangvideoer.

- Hadde så mye å dele

Han har blant annet delt en video der han synger John Mayer-låten «Dreaming With a Broken Heart», som har blitt sett nærmere 60 000 ganger.

Odells familie var naturlig nok knust over nyheten om 20-åringens bortgang, noe som ble tydelig i minneordene som ble offentliggjort få dager etter dødsfallet.

- Odell-familien mistet vår elskede sønn og bror, Jackson Odell, på fredag. Han vil alltid være et skinnende lys og en strålende, kjærlig og talentfull sjel. Han hadde så mye mer å dele. Familien vår vil for alltid fremme den sannheten. Vårt ønske er at resten av verden som kjente og elsket ham også gjør det, het det i uttalelsen, som avsluttes slik:

- Vi prøver nå å fatte dette grenseløse tapet privat. Vi kommer ikke til å komme med ytterligere uttalelser.

LES OGSÅ: Sjekk «Modern Family»-barnas ville forandring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer