Jackson Odell:

Nå er stjernens dødsårsak avslørt

Hollywood-skuespilleren døde brått i sommer, bare 20 år gammel.

GIKK BORT: Den amerikanske skuespilleren og sangeren Jackson Odell (20) døde brått i juni. Nå er dødsårsaken fastslått. Her avbildet i januar. Foto: NTB Scanpix
GIKK BORT: Den amerikanske skuespilleren og sangeren Jackson Odell (20) døde brått i juni. Nå er dødsårsaken fastslått. Her avbildet i januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det var i juni at den amerikanske skuespilleren og sangeren Jackson Odell ble erklært død, bare 20 år gammel.

Odell, kjent fra roller i tv-serier som «Modern Family» og «Arrested Development», ble funnet bevisstløs i sitt hjem i nabolaget Tarzana i San Fernando Valley, fredag 8. juni. Livet sto ikke til å redde.

Nå, snart tre måneder senere, har rettsmedisineren i Los Angeles fastslått årsaken til skuespillerens plutselige bortgang.

Overdose

Ifølge kjendiskanalen E!, som har fått tilgang til obduksjonsrapporten, mistet Odell livet som følge av en overdose.

Overdosen innebar en blanding av de narkotiske stoffene heroin og kokain.

Til tross for at 20-åringen skal ha slitt med rusproblemer tidligere, testet han negativt på forrige rustest. Det skal heller ikke ha blitt funnet narkotiske stoffer i skuespillerens hjem, ifølge politiet, som snakket med ovennevnte nettsted like etter at dødsfallet ble kjent.

Rettsmedisineren i Los Angeles betegner Odells bortgang som et uhell.

20-åringen begynte skuespillerkarrieren sin i ung alder, og hadde sin første rolle i en tv-serie det året han fylte 12. Da spilte han i en episode av «Private Practice», spin off-serien til tv-suksessen «Grey's Anatomy».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer