Nå er «Stjernekamp»-aktuelle Håvard Bakke gift

Fikk «ja» fra sin syv år yngre skuespillerkjæreste Ida Holten Worsøe.

NYGIFTE: Skuespiller Håvard Bakke viste fram sin nye kjæreste, Ida Holten Worsøe på Komiprisen i 2013. Nå tre år senere er de blitt mann og kone.

#
Tekstes senere.. Foto: Oddvar Walle Jensen // Se og Hør
NYGIFTE: Skuespiller Håvard Bakke viste fram sin nye kjæreste, Ida Holten Worsøe på Komiprisen i 2013. Nå tre år senere er de blitt mann og kone. # Tekstes senere.. Foto: Oddvar Walle Jensen // Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sommeren 2014 bekreftet skuespiller Håvard Bakke (42) overfor Se og Hør at han og skuespiller Ida Holten Worsøe (35) hadde forlovet seg etter ett år som kjærester. Denne helgen sto bryllupet mellom paret i Tanum kirke i Bærum. 

Til Seoghør.no sier den nygifte skuespilleren at dagen var fylt med stor glede:

- Det var en helt magisk dag, og vi var omgitt av masse familie og venner. Vielsen fant sted i Tanum kirke og bryllupsfesten var på Ingierstrand bad.

Det er skuespiller Tiril Heide-Steen (26), datteren til den avdøde skuespilleren Harald Heide-Steen jr. (1939 - 2008), som har tatt det fine bildet av brudeparet på kirketrappen - som også ligger ute på hennes åpne Instagram-profil.

- Det er klart det er veldig hyggelig. Ida er en flott dame, sa Håvard Bakke til Se og Hør Weekend i juli 2014 da nyheten om forlovelsen ble kjent. 

42-åringen hadde sitt store gjennombrudd med rollen som «Pelle» i filmene om «Pelle og Proffen» på begynnelsen av 90-tallet. Han har også gjort suksess i musikaler og TV-serier som «Offshore», «Hjem» og «Hotel Cæsar».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer