Nå er Snoop Dogg bestefar

- Du har mye kjærlighet i vente, barnebarn!, skriver den stolte rapperen.

BLE PAPPA: Snoop Dogg og kona Shante Broadus' sønn Corde Calvin Broadus (t.h.) ble pappa denne uken. Her fra en prisutdeling i 2010. Foto: Stella Pictures
BLE PAPPA: Snoop Dogg og kona Shante Broadus' sønn Corde Calvin Broadus (t.h.) ble pappa denne uken. Her fra en prisutdeling i 2010. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den amerikanske rapperen Cordozar Broadus, Jr. (43), bedre kjent som Snoop Dogg, ble bestefar for aller første gang da eldstesønnen Corde Calvin Broadus (21) og modellkjæresten Jessica Kyzer kunne ønske en sønn velkommen til verden denne uken.

Den nyfødte gutten har fått navnet Zion, som kan assosierers til reggae og rastafaribevegelsen bestefar Snoop Dogg er en del av.

Det er ingen tvil om at Snoop Dogg har tatt imot det nye medlemmet med åpne armer, og i likhet med de fleste andre postet han den gledelige nyheten på sosiale medier:

«Zion. Du har mye kjærlighet i vente, barnebarn!!«», skrev han til en bildekollasj han la ut på Instagram kort tid etter fødselen.

Og den nybakte bestefaren nøyde seg ikke bare med en bildekollasj, men la også ut en videosnutt på Instagram av den lille bylten:

Zion. U have a lot of love WAitn on u grandson !!

Фото опубликовано snoopdogg (@snoopdogg)

«Stolt bestefar. Min sønn og mitt barnebarn Zion!! Jah Bless», skrev han til en videoen, som viser at det lille nurket har arvet sin bestefars trekk:

Proud grandad. My son spank n grandson Zion !!Jah bless

A video posted by snoopdogg (@snoopdogg) on

At Snoop Dogg har en forkjærlighet for marijuana er ingen hemmelighet, og 43-åringen har tidligere uttalt at han trenger det ulovlige narkotiske stoffet for å skrive musikk.

Men da Corde Calvin i 2012 la ut flere bilder på sosiale medier av seg selv og sin far mens de røyket bong og joint var det flere som sperret opp øynene.

«Jeg elsker Snoop, men han må være tidenes verste far», skrev skribent William Earl fra HollywoodLife høsten 2012.

Selv har Snoop forsvart hvorfor han bruker narkotiske stoffer med barna:

- Mine barn kan gjøre hva faen de vil. For meg å si noe annet ville være hyklersk. Mange «motherf - kers» har ikke et forhold til barna sine, og dét er da de misbruker dop, får selvmordstanker og fyllekjører. Sønnen min og jeg tar ting med ro, sa han i et intervju som sto på trykk i The Hollywood Reporter kort tid etter bildene ble lagt ut på Twitter.

FORBILDE?: Det ble oppstandelse da Corde Calvin Broadus la ut bilde av seg selv og sin far Snoop Dogg med en gigantisk bong i 2012. Selv hevder Snoop at han bare er et godt forbilde for sønnen sin, og ønsker å lære han opp til «å bruke marijuana på den riktige måten».  Foto: Stella Pictures
FORBILDE?: Det ble oppstandelse da Corde Calvin Broadus la ut bilde av seg selv og sin far Snoop Dogg med en gigantisk bong i 2012. Selv hevder Snoop at han bare er et godt forbilde for sønnen sin, og ønsker å lære han opp til «å bruke marijuana på den riktige måten». Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg er hans far, og siden han ser opp til meg så jeg vil vise ham den riktige måten å gjøre det på.

Snopp Dogg og kona Shante Broadus, som han har vært sammen med siden videregående, har også sønnen Cordell Broadus (18) og datteren Cori Broadus (15). Han har også sønnen Julian Corrie Broadus (17) som han fikk etter at han var utro mot kona i 1998.

LES OGSÅ: Snoop Dogg elsker norsk design

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer