Nå er Snooki gift

Reality-stjernen hadde valgt «The Great Gastby» som tema for den store dagen.

BRYLLUP: Jersey Shore-paret Nicole Snooki Polizzi og Jionni LaValle giftet seg i New Jersey lørdag ettermiddag, og feiret festlighetene med en «The Great Gastby»-inspirert fest. Her på vei inn til kirken. Foto: Stella Pictures
BRYLLUP: Jersey Shore-paret Nicole Snooki Polizzi og Jionni LaValle giftet seg i New Jersey lørdag ettermiddag, og feiret festlighetene med en «The Great Gastby»-inspirert fest. Her på vei inn til kirken. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Nok et reality-par har lovet hverandre evig troskap for åpent kamera, og denne gangen var det Jersey Shore-paret Nicole «Snooki» Polizzi (26) og Jionni LaValle (27) som gikk til alters i New Jersey.

Lørdag ettermiddag ble de to smidd i hymens lenke, og feiret festlighetene med en «The Great Gastby»-inspirert fest for deres 500 nærmeste venner og familiemedlemmer, skriver E!News.

Se brudens egne bilder fra bryllupet her (ekstern lenke).

Snookis forlover var bestevenninnen Jenni «JWoww» Farley (28), som for anledningen var ikledd en sort kjole. Paret hadde valgt hele 17 brudesvenner og 15 brudepiker.

Sønnen gikk opp kirkegulvet

Sønnen Lorenzo (2) hadde fått en helt spesiell oppgave under foreldrenes bryllup:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer