FILMSUKSESS: Analeigh Tipton spilte i 2011 i den romantiske komedien «Crazy, Studpid, Love.» side om side med blant andre Ryan Gosling, Julianne Moore og Steve Carell.  Foto: Filmweb
FILMSUKSESS: Analeigh Tipton spilte i 2011 i den romantiske komedien «Crazy, Studpid, Love.» side om side med blant andre Ryan Gosling, Julianne Moore og Steve Carell. Foto: FilmwebVis mer

Nå er skuespilleren forlovet

Analeigh Tipton viser fram forlovelsesringen i søt Instagram-video.

SEOGHØR.NO: Den søte skuespilleren Analeigh Tipton (25) har fått ring på fingeren.

I en video hun og forloveden Aaron McManus har laget og lagt ut på deres respektive Instagram-profiler viser det forelskede paret fram forlovelsesringen:

Både Aaron og Analeigh er opp etter ørene forelsket i hverandre:

«Jeg møtte denne mannen for seks år siden, og i dag spurte han meg om vi skal tilbringe resten av våre liv sammen - møte alle overraskelser livet har å by på sammen som ett. Selvfølgelig sa jeg ja», skriver Analeigh til videoen.

«Vi møttes for seks år siden. Jeg ble forelsket. Jeg fortalte henne at jeg ikke kunne leve uten henne - men hun sa at jeg ville klare å finne ut av det på en eller annen måte. I løpet av de seks årene har Gud tatt meg med på steder jeg aldri kunne ha forestilt meg. Vist meg kjærlighet, og forvandlet mitt hjerte. Nå får jeg tilbringe resten av mitt liv med min beste venn», utdyper den kommende brudgommen.

Analeigh er kjent fra filmer som «Crazy, Studpid, Love.» og «Warm Bodies», i tillegg til at hun både er en anerkjent kunstløper og modell i USA.

I 2008 var hun med i «America's Next Top Model».

LES OGSÅ: Moods of Norwy-gründer forlovet seg i Thailand