NY LOOK: Brad Pitt har lenge hatt langt skjegg, men nylig dukket han opp med noe mystisk i skjegget... Foto: Stella
NY LOOK: Brad Pitt har lenge hatt langt skjegg, men nylig dukket han opp med noe mystisk i skjegget... Foto: StellaVis mer

Nå er skjegg-mysteriet løst

Det er ikke en piercing Brad Pitt har på haka...

SEHER.NO: Den 19. desember spekulerte Seher.no i om Hollywood-stjernen Brad Pitt (46) hadde lagt om stilen og skaffet seg en flunkende ny piercing i haken.

På flere bilder fra forvinterens verdensomspennende lanseringsturne for Quentin Tarantino-filmen "Inglorious Basterds", så det i hvert fall slik ut....

I etterkant av at Seher.no publiserte saken, har det kommet en rekke e-poster fra lesere som har ønsket å korrigere spekulasjonene våre.

Og det viser seg nemlig at Pitt slett ikke har boret hull like under underleppen, men at kjekkasen kun har skaffet seg perler i skjegget!

- Perlene vitner om en midtlivskrise. Eller kanskje et dristig bud for å overta rollen til Johnny Depp i "Pirates"? funderer den amerikanske avisen The Washington Post.
 
Midtlivskrise eller ei, Pitt har tidligere klaget over at ansiktet er i ferd med å "falle sammen", og det gråsprengte fippskjegget får nok ifølge mange den ellers så vakre og ungdommelige mannen til å se opptil to tiår eldre ut.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hevder Angelina kjørte rå ryktekampanje