<strong>SKILSMISSESØKNADEN LEVERT:</strong> Det var Peter Facinelli som leverte skilsmissesøknaden, som viser at paret ble separert allerede 1. januar. Foto: Stella Pictures
SKILSMISSESØKNADEN LEVERT: Det var Peter Facinelli som leverte skilsmissesøknaden, som viser at paret ble separert allerede 1. januar. Foto: Stella Pictures Vis mer

Nå er skilsmissesøknaden levert

Jennie Garth ble separert mer enn tre måneder før bruddet ble offentliggjort.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere denne måneden ble det kjent at «Twilight»-skuespilleren Peter Facinelli (38) og hans kone Jennie Garth (39) hadde brutt med hverandre og skulle skilles.

Nå skriver nettstedet People.com at Facinelli har levert skilsmissesøknaden, og grunnen til ekteskapsbruddet skal ifølge nettstedet være uforsonelige uenigheter.

Paret har vært gift i elleve år, og ifølge Facinelli ble de separert allerede 1. januar, mer enn tre måneder før bruddet ble offentliggjort.

Garth og Facinelli har døtrene Luca (14), Lola (9) og Fiona (5) sammen.

- Livet mitt er litt hektisk akkurat nå, og privatlivet mitt er litt galskap, sa Jennie Garth nylig i et TV-intervju med Access Hollywood.

Facinelli og Garth ble sammen etter de møttes på settet til filmen «An Unfinished Affair» i 1996.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Livet mitt er galskap akkurat nå

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer