NÅ er skilsmissen offisiell

Hollywood-ekteskapet er endelig oppløst.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For ganske nøyaktig to år siden kom sjokknyheten om at Hollywood-ekteparet Demi Moore (50) og Ashton Kutcher (35) skulle skilles etter seks år som mann og kone.

Grunnen til bruddet skal ha hatt mye å gjøre med Ashtons angivelige affære med den 22 år gamle sekretæren Sara Leal.

FORELSKET: Etter flere år som venner ble Mila Kunis og Ashton Kutcher kjærester våren 2012. Her fra da hun besøkte Ashton under en filminnspilling i oktober i år. Foto: FameFlynet
FORELSKET: Etter flere år som venner ble Mila Kunis og Ashton Kutcher kjærester våren 2012. Her fra da hun besøkte Ashton under en filminnspilling i oktober i år. Foto: FameFlynet Vis mer

Tirsdag denne uken kunngjorde retten i Los Angeles at det to nå blir sett på som single, og at ekteskapet dermed er offisielt oppløst, skriver People.

Grunnen til at skilsmisseprosessen tok hele to år skal ha vært uenigheter rundt hvordan det tidligere ekteparet skulle fordele deres felles formue på svimlende 1,8 milliarder kroner.

Nå som partene har kommet fram til en enighet, kan altså Demi og Ashton legge ekteskapet bak seg.

Men at Ashton Kutcher forblir en ugift mann lenge, er nok lite trolig.

Ifølge en kilde britiske The Sun har snakket med, er det ikke lenge før Kutcher går ned på kne igjen.

Han skal nemlig være svært desperat etter å få giftet seg med «That 70's Show»-kollega Mila Kunis (30), som han har vært kjæreste med siden april i fjor.

GAMLE VENNER: I 1998 ble Mila Kunis castet som rikmannsdatteren Jackie og Ashton Kutcher som den blondine-dumme kjekkasen Kelso, i TV-serien «That's 70s Show». Det skulle bli begynnelsen på et vakkert vennskap mellom dem, som siden utviklet seg til et forhold. Foto: Stella Pictures
GAMLE VENNER: I 1998 ble Mila Kunis castet som rikmannsdatteren Jackie og Ashton Kutcher som den blondine-dumme kjekkasen Kelso, i TV-serien «That's 70s Show». Det skulle bli begynnelsen på et vakkert vennskap mellom dem, som siden utviklet seg til et forhold. Foto: Stella Pictures Vis mer

- De er begge fornøyde med at papirene er signert og at saken er i advokatenes hender. Så Ashton kan fri til Mila. Begge to ønsker å gifte seg og få barn sammen, fortalte kilden i oktober.

LES OGSÅ: - Demi beviser at alder bare er et tall

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer