Nå er skilsmissen klar

«Poppin the Champagne», skriver John Arne Riises forlovede Louise Angelica på sosiale medier.

BRYLLUP: John Arne Riise og forloveden Louise Angelica planlegger i disse dager bryllup. 31.mai avholdes seremonien i Nordberg kirke i Oslo. Foto: Espen Solli / Se og Hør
BRYLLUP: John Arne Riise og forloveden Louise Angelica planlegger i disse dager bryllup. 31.mai avholdes seremonien i Nordberg kirke i Oslo. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: Som Se og Hør skrev i begynnelsen av april var ikke fotballspiller John Arne Riises (33) skilsmisse med ekskona Maria Elvegård Riise formelt godkjent, og paret var på papiret fremdeles gift.

Men endelig kan Riise og forloveden Louise Angelica Markussen (23) feire at de kan bli mann og kone - for torsdag denne uken ble skilsmissen offisielt godkjent.

- Det har stått på formaliteter hele veien. Det har ikke vært et spørsmål OM, men NÅR, dette løser seg. De har ventet på et salg av et felles hjem som nå er i havn, bekrefter Riises manager Lars Gilleberg overfor VG.

«Poppin the Champagne», skrev den kommende bruden til et bilde av en bøtte med nettopp champagne som hun postet på Instagram torsdag kveld:

Bryllupet skal stå i Nordberg kirke i Oslo 31.mai.

SKILT: Denne uken ble skilsmissen mellom John Arne Riise og ekskona Maria Elvegård klar. De to giftet seg i New York i 2010, og søkte om separasjon i februar 2012.
SKILT: Denne uken ble skilsmissen mellom John Arne Riise og ekskona Maria Elvegård klar. De to giftet seg i New York i 2010, og søkte om separasjon i februar 2012. Vis mer

Flere kjente gjester er invitert - blant andre landslagskaptein og lagkamerat i Fulham Brede Hangeland (32), Liverpool-kaptein Steven Gerrard (33) – og prinsesse Märtha Louise (42) og ektemannen Ari Behn (41).

John Arne Riise fridde til Louise Angelica på selveste julaften i 2012, og bekreftet den gledelige nyheten overfor Seoghør.no den gang:

- Det var et fantastisk øyeblikk som jeg aldri vil glemme. Louises familie var sammen med oss i London under middagen, og etterpå overrasket vi familien min hjemme i Norge med videosamtale. Det var jubel i stua også der.

LES OGSÅ: Derfor ble ikke Tone glad for gaven fra Riise