Nå er skilsmisse-summen avslørt

Tiger Woods må grave dypt i lommeboka etter utro-skandalene.

IDYLLEN TOK SLUTT: Tiger Woods' utroskap ble for mye for kona Elin Nordegren. Nå er hun igjen en singel kvinne - etter å ha fått Tiger til å betale 646 millioner kroner i skilsmisseoppgjør. Foto: All Over Press
IDYLLEN TOK SLUTT: Tiger Woods' utroskap ble for mye for kona Elin Nordegren. Nå er hun igjen en singel kvinne - etter å ha fått Tiger til å betale 646 millioner kroner i skilsmisseoppgjør. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Tiger Woods (34) har hatt et marerittaktig år etter at den ene kvinnen etter den andre stod frem i media og fortalte om sine angivelige affærer med golfstjernen.

Etter en lang tenkepause, fant Tigers svenske kone Elin Nordegren (30) til slutt at skandalene ble altfor mye for henne og i august var skilsmissen et faktum.

Elin trenger imidlertid ikke å frykte økonomisk nød i sin nye singeltilværelse.

Nettstedet Radaronline.com hevder i dag at beløpet Tiger måtte betale i skilsmisseoppgjør er på hele 646 millioner kroner.

Elin og Tiger har hele tiden nektet å kommentere detaljene i skilsmisseavtalen, men det har lenge vært spekulert i at oppgjøret ville bli en kraftig smekk på pungen for den utro golfstjernen.

Amerikanske medier har tidligere hevdet at paret har avtalt å dele omsorgen for sine to barn Sam Alexis (3) og Charlie Axel (1).

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Tidenes dyreste kjendis-skilsmisser

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer