«90 Day Fiancé»:

- Nå er skilsmisse på bordet

Det er skjær i sjøen for reality-ekteparet.

EKTEPAR: Gjennom realityserien har seerne fått følge Angela Deem og Michael Ilesanmi på veien fra forlovede til rette ektefolk. Foto: TLC
EKTEPAR: Gjennom realityserien har seerne fått følge Angela Deem og Michael Ilesanmi på veien fra forlovede til rette ektefolk. Foto: TLC Vis mer
Publisert

Seersuksessen «90 Day Fiancé» og alle spin off-seriene som har kommet med programmet har engasjert stort i flere land, også i Norge.

Programmet, som følger amerikanere som har funnet seg hver sin utenlandske forlovede, har bydd på flere uforglemmelige øyeblikk.

I serien har deres utkårede enten søkt om eller fått et K1-visum, som er deres sjanse til å kunne bosette seg i USA - men kun hvis paret gifter seg innen 90 korte dager.

HÅVER INN: Amerikanske Stephanie Matto, kjent fra reality-programmet «90 Day Fiancé» får reaksjoner for å selge sin egen fis på glass. Video: Kine Falch Vis mer

Gjennom konseptets mange serier og sesonger har fansen blant annet fått bli kjent med amerikanske Angela Deem (58) og hennes 23 år yngre ektemann Michael Ilesanmi (35), som kommer fra Nigeria.

Nylig kommer det derimot frem at forholdet har noen skjær i sjøen, og at Deem forbereder seg på å ta avstand fra ektemannen. Det uttaler hun i spin off-serien «90 day fiancé: Happily ever after?», skriver People.

- Akkurat nå er skilsmisse på bordet. Jeg kommer definitivt til å søke om skilsmisse. Men det betyr ikke at jeg kommer til å signere, uttaler hun i «Tell all»-episoden av programmet.

Tidligere i samme episode tok nemlig Deem opp at Ilesanmi har vært utro mot henne, og hun forteller at hun er «mentalt utslitt og såret».

FULL KLINSJ: Amerikanske Gino er i Panama for å møte kjæresten Jasmine for første gang i «90 Day Fiancé: Before the 90 Days», og det går ikke helt etter planen. Video: Discovery + / Rød Løper Vis mer

Blant annet hevdet hun at ektemannen hadde sendt en romantisk talemelding til en annen amerikansk dame, og svarte «nei» på spørsmål om hun noen gang kunne stole på ektemannen igjen.

- Med Michaels løgner og alt det som jeg nettopp fant ut, så tror jeg ikke at han noen gang elsket meg. Jeg tror han elsker meg på grunn av alt jeg har gjort for han, men han kan ikke fortelle meg hvorfor han er forelsket i meg, sier hun videre ifølge nettstedet.

Deem legger til at utroskapen har gått over grensen, og forteller at den neste hun skal date - hvis hun signerer skilsmissepapirene - er noen som får henne til å le, og ikke er «giftig».

LES OGSÅ: - Alle foreldres største mareritt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer