Nå er Skavlan-baby nummer fem her!

Den nybakte pappaen avslørte selv den koselige nyheten.

KOMPLETT: Fredrik Skavlan og Maria Bonnevie har en datter sammen fra før. I tillegg har Skavlan tre barn fra tidligere forhold. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
KOMPLETT: Fredrik Skavlan og Maria Bonnevie har en datter sammen fra før. I tillegg har Skavlan tre barn fra tidligere forhold. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: TV-profil Fredrik Skavlan (48) og skuespiller Maria Bonnevie (41) har fått sitt andre barn sammen.

Det var programlederen selv som delte den gledelige nyheten under torsdagens innspilling av «Skavlan».

- Jeg har akkurat kommet fra flyet. Og vet dere hva? Jeg har nettopp blitt pappa til en liten gutt, avslørte han til publikum, ifølge Expressen.se.

Babyen, som nesten veide 3,8 kilo, ble nemlig født bare noen timer før han kom i studio.

- Nå blir det innspilling og så skal jeg hjem til den lille gutten, fortalte han videre.

- Dette er mitt siste barn.

Fredrik og Maria har fra før en datter på tre år sammen  - i tillegg til at programlederen har tre barn fra tidligere forhold.

Har funnet sin rolle på fødestuen

48-åringen åpnet seg også ytterligere om den glade nyheten i en fersk podcast med den svenske reporteren Niklas Källner torsdag.

- Det er ikke til å tro. Det kom en gutt, og han er en person, og en slektning. Det ser man med en gang. Han er veldig pen, og har mye karakter. Han er herlig, og har en integritet, kjente jeg, sa den stolte faren.

- Det føltes med en gang som om jeg hadde kjent ham veldig lenge, og det er en herlig følelse. Det var forferdelig å reise derfra nå, til tross for at jeg skulle sitte her å snakke med deg, så ville jeg bare være der. Men jeg reiser fort tilbake, forklarte han videre.

Etter fem fødsler føler Skavlan nå at han vet hva rollen hans er på fødestuen.

- Det er et problem for mange pappaer. De forstår ikke helt hva som er rollen deres siden man ikke får noen konkrete oppgaver. Det som faktisk funker i en slik situasjon er å bli det jeg ellers forakter - en coach. Og så forsøker jeg å være rolig, det får jeg til bare det blir dramatisk nok. Jeg blir hysterisk for småting, men ikke når det virkelig er dramatisk. Derfor passer jeg på en fødestue, avslørte Fredrik Skavlan i podcasten.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKE: Fredrik Skavlan med Maria Bonnevie fotografert i Jenny Skavlan, hans nieses, bryllup i april 2014. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
LYKKE: Fredrik Skavlan med Maria Bonnevie fotografert i Jenny Skavlan, hans nieses, bryllup i april 2014. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Fikset stand-in under «Skavlan»

I et intervju med Dagbladet (krever innlogging) fortalte fembarnsfaren nylig at fødselen var nært forestående.

- Det blir helt fantastisk å bli pappa igjen. Det kan skje når som helst nå. Jeg er like nervøs før fødselen nå som jeg alltid er.

I Dagbladet-intervjuet avslørte han også at han hadde ordnet med stand-in under innspillingen av «Skavlan», slik at han eventuelt kunne løpe fra studio for å være med på fødselen, dersom dét ble aktuelt:

- Hvis jeg har noen som helst mulighet til å være med på fødselen, så vil jeg være med på den, understreker Skavlan overfor Dagbladet.

Forfatter Åsne Seierstad (45) sto derfor parat, dersom fødselen hadde skjedd under innspillingen sist uke.

Delte gravidnyhet på sosiale medier

Det var etter at Se og Hør tok kontakt med Skavlan for en kommentar i forbindelse med graviditeten, at Skavlan i slutten av august, valgte å avsløre at han og Bonnevie ventet barn nummer to.

Han la nemlig ut e-posten fra Se og Hør på sin Instagram-side med følgende kommentar:

«Tja... Hvordan løser vi dette? #snartfembarnspappa».

ONKEL: Jenny Skavlan har fulgt i onkel Fredriks TV-fotspor. Her er de to fotografert i forbindelse med bokforlaget Aschehougs årlige hagefest i 2012.

 Jenny Skavlan
Fredrik Skavlan Foto: Espen Solli / Se og Hør
ONKEL: Jenny Skavlan har fulgt i onkel Fredriks TV-fotspor. Her er de to fotografert i forbindelse med bokforlaget Aschehougs årlige hagefest i 2012. Jenny Skavlan Fredrik Skavlan Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer

Ble forelsket under TV-innspilling

Fredrik Skavlan og Maria Bonnevie møttes første gang da «Engelen»-stjernen gjestet hans daværende program, «Først & Sist», på starten av 2000-tallet.

Siden 2006 har de to vært kjærester, og det tok ikke lang tid før det ble snakk om familieforøkelse.

- Jeg var helt sikker fra begynnelsen av. Jeg ville ha barn med en gang. Jeg er ikke den typen som synes at nå får det være nok (...) Jeg er en skikkelig familiemann, og å få sjansen til å bli far igjen 22 år etter det første barnet, var fantastisk, sa Fredrik til svenske P4s «Elfving möter» i 2014.

Nå kan han og samboeren juble over å ha blitt foreldre nok en gang.

Det har foreløpig ikke lykkes Seoghør.no å komme i kontakt med Skavlan.

LES OGSÅ: Anna Skavlan gikk show for Givenchy under moteuken i New York

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer