Aaron Carter:

Nå er skandalestjernen singel - igjen

- Vi har bestemt oss for å gå hver til vårt.

LEDIG PÅ MARKEDET: Den kjente amerikanske artisten og barnestjernen Aaron Carter ble sammen med kunstneren Lina Valentina i september i fjor - men nå er det slutt. Foto: NTB Scanpix
LEDIG PÅ MARKEDET: Den kjente amerikanske artisten og barnestjernen Aaron Carter ble sammen med kunstneren Lina Valentina i september i fjor - men nå er det slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I september i fjor kom den hyggelige nyheten om at den amerikanske sangeren og barnestjernen Aaron Carter (31) hadde funnet kjærligheten med kunstneren Lina Valentina. Carter er kanskje mest kjent for å være lillebroren til Nick Carter (39) fra boybandet Backstreet Boys.

Nyheten delte 31-åringen selv i et innlegg på sin Instagram-profil.

- Jeg har endelig funnet mitt livs kjærlighet. Ingen har noensinne forstått meg og vist meg kjærlighet slik denne kvinnen har. Du har hjertet mitt for resten av mitt liv, skrev han den gang.

Kunngjøringen kom som en svært hyggelig melding etter at Carter i mange år hadde levd en svært utsvevende livsstil, og i tillegg ha slitt med rusmisbruk og depresjon.

Nå er imidlertid forholdet til Lina Valentina over, og skandalestjernen er nok en gang singel - et knapt år etter at de meddelte sin kjærlighet til omverden. Det skriver det amerikanske underholdningsnettstedet Page Six.

Ifølge nettstedets kilde skal kunstnerkjæresten ha flyttet ut av deres felles hjem på fredag i forrige uke.

SINGEL PÅ NY: Nok en gang har den skandaleomsuste Aaron Carter blitt singel. Foto: NTB Scanpix
SINGEL PÅ NY: Nok en gang har den skandaleomsuste Aaron Carter blitt singel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Et usunt forhold

Carter setter selv ord på bruddet overfor Page Six, og beskriver forholdet som «usunt».

- Lina og jeg har bestemt oss for å gå hver til vårt. Jeg håpet virkelig at dette skulle vare for alltid. Vi hadde til og med snakket om å få barn, men vi klarte ikke å komme unna forskjellene mellom oss, og etter hvert ble forholdet usunt, sier Carter og fortsetter:

- Jeg har vært gjennom så mye de siste årene og prøver å lære av feilene mine.

Videre sier den populære artisten at han ikke angrer på at han var sammen med Lina, og at han utvilsomt har lært mye om seg selv under forholdet.

- Jeg tror denne avgjørelsen var den modige beslutningen å ta. Jeg kommer til å fortsette å fokusere på musikken min, turneen og fanskaren. Forhåpentligvis er sjelevennen min der ute et sted, og jeg håper jeg treffer henne snart.

Carter og Valentina begynte å date i 2018, og i september samme år bekreftet de forholdet. Allerede i november kunne de dele nyheten om at de ventet sitt første barn - noe som senere viste seg å være en løgn.

- Forholdet vårt er ferskt, men vi SKAL bli gamle sammen og stifte familie, og jeg vil beskytte og respektere deg og være den mannen jeg alltid har ønsket å være, fordi du har vist meg at du er kvinnen jeg alltid har drømt om, skrev Aaron i Instagram-innlegget da forholdet deres først ble kjent.

Ble arrestert

Det er ingen tvil om at det har stormet rundt Aaron de siste årene - og han har en rekke ganger skapt overskrifter i tabloidpressen.

I 2016 innrømmet 31-åringen at han hadde slitt med både depresjon og rusproblemer. I tillegg satt han med en gjeld på mange millioner dollar, og begjærte seg selv personlig konkurs.

Sommeren 2017 ble den tidligere barnestjernen også arrestert for promillekjøring og besittelse av marihuana, etter at politiet stoppet ham i en kontroll. I etterkant raste han dessuten mot både politiet og sin berømte bror på Twitter.

For noen år siden, i 2012, ble Carter-familien dessuten rammet av en stor tragedie. Nick og Aarons søster, Leslie Carter, døde - bare 25 år gammel.

BLE SINGEL: Aaron Carter sammen med sin tidligere kjæreste, Madison Parker, på rød løper i mai 2017. Et par måneder senere var forholdet over. Foto: AP/ NTB scanpix
BLE SINGEL: Aaron Carter sammen med sin tidligere kjæreste, Madison Parker, på rød løper i mai 2017. Et par måneder senere var forholdet over. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

Hiv-frykt og biseksualitet

I fjor skapte 31-åringen dessuten overskrifter da han gjestet programmet «The Doctors» for å teste seg for hiv-viruset, etter at han hadde gått rundt og bekymret seg for at han kunne være smittet - noe som senere viste seg å ikke stemme.

- Jeg har vært så tynn, og jeg er fremdeles veldig tynn, svarte Aaron på spørsmålet om hvorfor han trodde han hadde hiv.

Tidligere har stjernen vært i et forhold med Madison Parker, men forholdet tok slutt etter at sangstjernen sto fram som biseksuell.

- Jeg tenkte på det mye i løpet årene, men først da jeg var 17 år gammel, etter at jeg hadde vært gjennom noen forhold med jenter, hadde jeg min første opplevelse med en mann. Jeg har også jobbet og vokst opp sammen med ham, skrev Aaron i et Twitter-innlegg den gang.

LES OGSÅ: Ble mor for tredje gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer