Naya Rivera og Ryan Dorsey:

Nå er skandale­­paret skilt

Har kommet til enighet om sønnen.

SKILT: Det har vært et turbulent år for «Glee»-stjernen Naya Rivera. Nå er hun skilt fra ektemannen. Foto: NTB Scanpix
SKILT: Det har vært et turbulent år for «Glee»-stjernen Naya Rivera. Nå er hun skilt fra ektemannen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I november ble den tidligere «Glee»-stjernen Naya Rivera (31) arrestert etter vold i hjemmet.

Entertainment Weekly skrev den gang at Rivera, som i serien spilte cheerleaderen Santana Lopez, ble arrestert for vold mot skuespiller-ektemannen, Ryan Dorsey (34).

Ifølge rettsdokumenter fra domstolen i Los Angeles, ser det nå ut til at paret ikke klarte å redde ekteskapet etter den turbulente hendelsen.

Torsdag denne uken ble nemlig skilsmissen fullført da dommeren i saken signerte splitten mellom de to.

Økonomisk støtte

Allerede i desember søkte 31-åringen om skilsmisse fra ektemannen, kort tid etter at hun og Dorsey angivelig havnet i en fysisk slåsskamp med hverandre.

«Glee»-stjernen ble arrestert for vold i hjemmet, men anklagelsene mot henne ble seinere droppet.

Ifølge rettsdokumenter som The Blast har fått tilgang til, kommer det fram at det tidligere paret skal dele på foreldreomsorgen når det gjelder deres to år gamle sønn, Josey Hollis Dorsey. I tillegg avviste de begge muligheten om å støtte hverandre økonomisk, skriver E! News.

Det var tydelig bråk i november, da stjernen ble arrestert. En lokal patrulje møtte opp ved ekteparets bolig etter å ha fått klager om bråk. Da kunne Ryan Dorsey fortelle at kona hadde slått ham på hodet og i ansiktet.

Saken fortsetter nedenfor.

OVER OG UT: Torsdag ble det spikeren i kista for ekteskapet til Naya Rivera og ektemannen Ryan Dorsey. Foto: NTB Scanpix
OVER OG UT: Torsdag ble det spikeren i kista for ekteskapet til Naya Rivera og ektemannen Ryan Dorsey. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Han skal ha vist fram en mobilvideo som beviste at volden hadde funnet sted. Dorsey skal ha hatt små skader i ansiktet.

Det er imidlertid ikke første gang det har vært problemer mellom 31-åringen og hennes nå tidligere ektemann. De begynte å date hverandre allerede i 2010, men det har vært en turbulent vei.

Vanskelig forhold

Hun har for eksempel vært forlovet med rapperen Big Sean siden den gang, men valgte å forlate ham til fordel for Dorsey i 2014.

De to giftet seg bare tre måneder etter at skuespilleren gikk fra rapperen. Den 17. september 2015 fikk paret sønnen Josey Hollis sammen.

Saken fortsetter nedenfor.

DØD: Cory Monteith (31), best kjent fra TV-serien «Glee», er bekreftet død. Video: NTB Scanpix Vis mer Vis mer

Høsten 2016 annonserte de overfor People at de skulle skilles.

- Etter mye fram og tilbake, har vi bestemt oss for å avslutte ekteskapet vårt. Prioriteringen vår er og vil alltid være den flotte sønnen vi har sammen. Vi skal fortsette å være gode foreldre for ham, sa de samlet i en uttalelse.

Slik gikk det derimot ikke. I oktober i fjor annonserte de at de ikke skulle skilles likevel.

Nå, litt over et halvt år senere, er det imidlertid spikeren i kista for ekteparet.

Funnet død

Naya Rivera er for øvrig ikke den eneste fra den populære serien som har hatt sitt å slite med de siste årene. I januar ble hennes skuespiller-kollega Mark Salling funnet død ved en elvebredd i Los Angeles. Det bekreftet politiet i byen overfor Us Weekly.

Sallings advokat bekreftet også dødsfallet overfor Sky News.

«Mark var en mild og kjærlig person, en kreativ person som gjorde sitt beste for å gjøre opp for sine feil. Salling-familien setter stor pris på all støtte, og ber om at deres privatliv vil bli respektert», sa advokat Michael Proctor om Salling, som spilte rollen som Noah «Puck» Puckerman i alle de seks sesongene av serien, fram til 2015.

Saken fortsetter nedenfor.

DØDSÅRSAK: Cory Monteith (31) døde av en miks av heroin og alkohol, viser en foreløpig obduksjonsrapport fra British Columbia Coroner's Service. Video: NTB Scanpix. Vis mer Vis mer

Stjernen erkjente straffskyld for besittelse av 50 000 pornografiske bilder av barn i desember i fjor.

- Jeg erklærer meg skyldig fordi jeg er skyldig i tiltalen, erkjente Salling i dokumentene nettstedet The Blast hadde fått tilgang på.

Ifølge nettstedet inngikk skuespilleren en avtale om strafferabatt, noe som vil at han ville få redusert straff mot å erklære seg skyldig.

Salling ble arrestert i 2015 etter at politiet ble tipset av hans ekskjæreste. Skuespilleren ble arrestert og løslatt mot en kausjon på 20 000 dollar, rundt 160 000 kroner.

Stjernen ble tiltalt i saken i mai 2016.

Salling ventet på dommen etter at han ble funnet skyldig. Han risikerte 20 års fengselsstraff.

LES OGSÅ: Derfor nekter hun å dele bilder av datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer