NY HOVEDPERSON: Den nye «Skam»-traileren fra NRK viser tydelig at det er Isak som blir hovedpersonen i sesong tre.  Foto: NRK
NY HOVEDPERSON: Den nye «Skam»-traileren fra NRK viser tydelig at det er Isak som blir hovedpersonen i sesong tre. Foto: NRKVis mer

Nå er «Skams» nye hovedperson avslørt

Det er guttene som står i fokus i NRK-seriens siste sesong.

SEOGHØR.NO: Onsdag slapp NRK den etterlengtede promovideoen for sesong tre av suksesserien «Skam».

Ungdomsserien har blitt en stor hit blant både ungdom og voksne, og fans har ventet i spenning på hvem som blir utpekt som hovedperson i seriens tredje sesong.

Onsdag avslørte traileren at det er Isak Valtersen, spilt av Tarjei Sandvik Moe, som tar mye av søkelyset i de nye episodene.

I promoen blir vi med inn i gymgarderoben, der flere av gutta har vannkrig. Isak ser en melkekartong knuse mot skapveggen, mens melken drypper nedover ansiktet hans.

Her kan du lese mer om «Skam»-stjernene.

Saken fortsetter under bildet.

HETT NAVN: Isak er bestevennen til Jonas som var kjæreste med Eva i sesong 1 av TV-serien. Foto: NRK
HETT NAVN: Isak er bestevennen til Jonas som var kjæreste med Eva i sesong 1 av TV-serien. Foto: NRK Vis mer

Spørsmål om legning

Isak er bestevennen til Jonas som var kjæreste med Eva i sesong 1 av TV-serien. Da trodde Eva at Isak var forelsket i henne, men senere trodde hun at han var forelsket i Jonas. I sesong to var også Isaks legning et hett tema.

Her kan du se promoen som ble lagt ut onsdag.

I første sesong var hovedpersonen Eva Kviig Mohn, spilt av Lisa Teige. Her var det forholdet til kjæresten Jonas, spilt av Marlon Langeland, som sto i fokus.

I andre sesong fikk vi derimot bli kjent med feministen Noora, spilt av Josefine Frida Pettersen, og hennes noe turbulente forhold til William, spilt av Thomas Hayes.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Se intervju med «Skam»-William her:

Profilerte «Skam»-fans

Foreløpig er serien NRKs mest sette TV-serie på nett noen gang. Tidligere i år bekreftet dessuten serieskaper Julie Andem overfor NRK at «Skam» får en tredje sesong. Selv om målgruppen for serien er ungdommer, har «Skam» åpenbart fått en mye større tilhengerskare. 

- Serien treffer i målgruppen 16 år, men sees også blant dem som eldre og de som er yngre, sa prosjektleder Marianne Furevold-Boland til NRK tidligere i år.

Saken fortsetter under bildet.

TOK NORGE MED STORM: Serien «Skam» gjør stor suksess på NRK, og snart begynner sesong tre. Fra venstre: Chris (Ina Svenningsdal), Eva (Lisa Teige), Sana (Iman Meskini) Vilde (Ulrikke Falch) og Noora (Josefine Frida Pettersen).  Foto: NRK
TOK NORGE MED STORM: Serien «Skam» gjør stor suksess på NRK, og snart begynner sesong tre. Fra venstre: Chris (Ina Svenningsdal), Eva (Lisa Teige), Sana (Iman Meskini) Vilde (Ulrikke Falch) og Noora (Josefine Frida Pettersen). Foto: NRK Vis mer

Både kronprinsesse Mette-Marit (42) og talkshow-konge Fredrik Skavlan (49) er for øvrig blant dem som har uttrykt sin store begeistring for ungdomsserien.

- Jeg tenker at det er fantastisk at serien har skapt en så stor samtale, og spesielt om temaer som er vanskelige. Og det er en mulighet for meg som mor å kunne forstå mer av hva slags verden barna mine lever i. Det er fint for meg, sa kronprinsessen til Seoghør.no i starten av juni

Da «Skam» hanket inn hele tre priser da Gullruten ble arrangert i Bergen i midten av mai, røpet også Fredrik Skavlan at han er fan av NRK-serien:

LES OGSÅ: «Skam»-stjernenes ukjente roller