NY HOVEDPERSON: Den nye «Skam»-traileren fra NRK viser tydelig at det er Isak som blir hovedpersonen i sesong tre.  Foto: NRK
NY HOVEDPERSON: Den nye «Skam»-traileren fra NRK viser tydelig at det er Isak som blir hovedpersonen i sesong tre. Foto: NRKVis mer

Nå er «Skams» nye hovedperson avslørt

Det er guttene som står i fokus i NRK-seriens siste sesong.

SEOGHØR.NO: Onsdag slapp NRK den etterlengtede promovideoen for sesong tre av suksesserien «Skam».

Ungdomsserien har blitt en stor hit blant både ungdom og voksne, og fans har ventet i spenning på hvem som blir utpekt som hovedperson i seriens tredje sesong.

Onsdag avslørte traileren at det er Isak Valtersen, spilt av Tarjei Sandvik Moe, som tar mye av søkelyset i de nye episodene.

I promoen blir vi med inn i gymgarderoben, der flere av gutta har vannkrig. Isak ser en melkekartong knuse mot skapveggen, mens melken drypper nedover ansiktet hans.

Her kan du lese mer om «Skam»-stjernene.

Saken fortsetter under bildet.

HETT NAVN: Isak er bestevennen til Jonas som var kjæreste med Eva i sesong 1 av TV-serien. Foto: NRK
HETT NAVN: Isak er bestevennen til Jonas som var kjæreste med Eva i sesong 1 av TV-serien. Foto: NRK Vis mer

Spørsmål om legning

Isak er bestevennen til Jonas som var kjæreste med Eva i sesong 1 av TV-serien. Da trodde Eva at Isak var forelsket i henne, men senere trodde hun at han var forelsket i Jonas. I sesong to var også Isaks legning et hett tema.

Her kan du se promoen som ble lagt ut onsdag.

I første sesong var hovedpersonen Eva Kviig Mohn, spilt av Lisa Teige. Her var det forholdet til kjæresten Jonas, spilt av Marlon Langeland, som sto i fokus.

I andre sesong fikk vi derimot bli kjent med feministen Noora, spilt av Josefine Frida Pettersen, og hennes noe turbulente forhold til William, spilt av Thomas Hayes.

Se intervju med «Skam»-William her:

Profilerte «Skam»-fans

Foreløpig er serien NRKs mest sette TV-serie på nett noen gang. Tidligere i år bekreftet dessuten serieskaper Julie Andem overfor NRK at «Skam» får en tredje sesong. Selv om målgruppen for serien er ungdommer, har «Skam» åpenbart fått en mye større tilhengerskare. 

- Serien treffer i målgruppen 16 år, men sees også blant dem som eldre og de som er yngre, sa prosjektleder Marianne Furevold-Boland til NRK tidligere i år.

Saken fortsetter under bildet.

TOK NORGE MED STORM: Serien «Skam» gjør stor suksess på NRK, og snart begynner sesong tre. Fra venstre: Chris (Ina Svenningsdal), Eva (Lisa Teige), Sana (Iman Meskini) Vilde (Ulrikke Falch) og Noora (Josefine Frida Pettersen).  Foto: NRK
TOK NORGE MED STORM: Serien «Skam» gjør stor suksess på NRK, og snart begynner sesong tre. Fra venstre: Chris (Ina Svenningsdal), Eva (Lisa Teige), Sana (Iman Meskini) Vilde (Ulrikke Falch) og Noora (Josefine Frida Pettersen). Foto: NRK Vis mer

Både kronprinsesse Mette-Marit (42) og talkshow-konge Fredrik Skavlan (49) er for øvrig blant dem som har uttrykt sin store begeistring for ungdomsserien.

- Jeg tenker at det er fantastisk at serien har skapt en så stor samtale, og spesielt om temaer som er vanskelige. Og det er en mulighet for meg som mor å kunne forstå mer av hva slags verden barna mine lever i. Det er fint for meg, sa kronprinsessen til Seoghør.no i starten av juni

Da «Skam» hanket inn hele tre priser da Gullruten ble arrangert i Bergen i midten av mai, røpet også Fredrik Skavlan at han er fan av NRK-serien:

LES OGSÅ: «Skam»-stjernenes ukjente roller